Je kunt Palamute aaien in Monster Hunter Rise

Je kunt Palamute aaien in Monster Hunter Rise

De nieuwe Palamute-metgezel in Monster Hunter Rise is echt schattig, toch? Nou, je zult blij zijn te weten dat je meer kunt doen dan samen met hen jagen!

Capcom heeft een nieuw fragment uitgebracht dat bevestigt dat fans hun Palamute inderdaad kunnen aaien in het spel. Daarnaast hebben spelers andere interacties, zoals het schudden van hun Palamute’s hand of spelen met hun eten!

Bedankt Capcom, dit soort dingen worden altijd enorm gewaardeerd.

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee met de jacht! De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!