Jeanne’s stemactrice – Nog geen werk voor Bayonetta 3

Jeanne’s stemactrice – Nog geen werk voor Bayonetta 3

De stemactrice van Jeanne, een personage dat in beide Bayonetta-spellen voorkomt, antwoordde een fan met de vraag of ze stemwerk had gedaan voor haar personage in Bayonetta 3.

Dit omdat fans al lange tijd geen update over de game hebben ontvangen.

Als reactie hierop bevestigde ze dat ze nog geen stemwerk voor de game heeft gedaan, wat suggereert dat de game nog diep in ontwikkeling zou kunnen zijn, aangezien spraakwerk voor videogames meestal tegen het einde van de ontwikkeling wordt gedaan.

Over Bayonetta 3

Bayonetta 3 is een aankomend hack ‘n’ slash-videospel in ontwikkeling door PlatinumGames, exclusief voor de Nintendo Switch. Het is de derde inzending in de Bayonetta-serie, na Bayonetta 2 in 2014, en werd onthuld in ontwikkeling te zijn naast Nintendo Switch-poorten van de originele Bayonetta en Bayonetta 2.

Voorafgaand aan de officiële aankondiging van de game, verklaarde de oorspronkelijke Bayonetta-regisseur Hideki Kamiya in een interview met My Nintendo News dat hij, mocht Bayonetta 2 een succes worden, al plannen had voor een derde titel in de serie. Een apart interview met Yusuke Hashimoto, de directeur van Bayonetta 2, legde uit dat hij ook al ideeën in gedachten had voor een mogelijke Bayonetta 3.

Toen een fan hem vroeg in welke andere kapsels Jeanne er goed uit zou zien, antwoordde Kamiya met “Het antwoord zal in Bayo 3 zijn.”

Maar afgezien daarvan en de teaser-trailer die teruggaat tot 2017 … weten we eigenlijk niet zoveel.