Jetboard Joust komt op 18 mei 2021

Jetboard Joust komt op 18 mei 2021

Ontwikkelaar Bitbull heeft onthuld dat Jetboard Joust op 18 mei 2021 in de Nintendo Switch eShop komt voor $ 9,99 USD.

Jetboard Joust laat spelers een breed scala aan wapens beheersen om kwaadaardige aliens te verslaan die onschuldige burgers ontvoeren voor hun mutantexperimenten!

video

Over Jetboard Joust

Een intense ‘bullet hell’ SHMUP / STG in arcade-stijl waarin je een breed scala aan belachelijke wapens moet beheersen om een ​​ras van kwaadaardige buitenaardse wezens te verslaan die erop uit zijn onschuldige burgers te ontvoeren en ze in mutanten te veranderen. Jetboard Joust combineert de geest en intensiteit van SMHUP’s met muntautomaten uit de jaren 80 met de herspeelbaarheid en tactische elementen van hardcore moderne roguelikes. Verwacht geen verhaal. Verwacht waanzinnige, vloeiende, snelle actie van 60 fps, grote wapens en explosies!

Het jetboard: spring van je jetboard als een baas om tijdelijk onoverwinnelijk te worden en je vijanden aan gruzelementen te verpletteren. Vernietig vrijwel alles op je pad. Je rockt.

The Enemies: meer dan vijftig verschillende vijanden om te slim af te zijn. Wees erop voorbereid dat ze op je af komen met alle wapens van het spel plus hun eigen speciale aanvallen. Pas ook op voor een paar eerbetoon aan klassieke arcadegames uit het verleden …

De wapens: van conventioneel tot belachelijk! Jetboard Joust biedt meer dan dertig krachtige wapens, elk met zijn eigen voordelen en upgradepad, om je te helpen bij je missie en een pad van totale vernietiging achter je te laten. Kom dichtbij en deel enorme schade uit met het jachtgeweer, richt grote schade aan met de clusterbom, bak vijanden scherp met de vlamtornado of schok ze tot onderwerping met de bliksemschicht. Je krijgt bij elke playthrough een andere selectie wapens en je moet ze allemaal beheersen!

The Bosses: Versla enorme bazen in een reeks slopende gevechten met meerdere fasen en steel vervolgens hun aanvallen voor eigen gebruik. Deze jongens zijn weergegeven in prachtige pixelkunstdetails en zullen je wapenbeheersing en ontwijkende manoeuvres tot het uiterste testen.

De planeten: kies je eigen pad door een groot aantal slagvelden over het oppervlak van vijf verschillende planeten. Ontdek verborgen schatten, upgrades en geweldige nieuwe wapens. Pas je route aan op basis van je speelstijl, de wapens die je ontgrendelt en de schat die je ontdekt. Plunder geld van gevallen vijanden en gebruik het om je jetboard, jetsuit en je wapens te pimpen voor een formidabel arsenaal. Bent u klaar voor de uitdaging?