Joe & Mac: Caveman Ninja – Moderne remake in 2022

Joe & Mac: Caveman Ninja – Moderne remake in 2022

Ontwikkelaar Mr Nutz Studio en uitgever Microids hebben aangekondigd dat er een moderne remake van de arcade/SNES-game Joe & Mac: Caveman Ninja in de maak is. Een release gepland voor consoles in 2022.

Hoewel details voorlopig schaars zijn, hebben de bedrijven gedeeld dat deze remake een originele avonturenmodus met nieuwe niveaus zal bevatten.

Joe & Mac: Caveman Ninja-remake

Microids is verheugd om vandaag de terugkeer te onthullen van een iconische Japanse franchise, die een hele generatie gamers over de hele wereld in verrukking heeft gebracht, aangezien Joe & Mac: Caveman Ninja in 2022 zijn grote terugkeer zal maken naar consoles en pc.

De Franse uitgever zet zijn strategie voort om games te ontwikkelen op basis van Japanse licenties, zoals de eerder aangekondigde Goldorak en twee games op basis van Taito-franchises.

Oorspronkelijk uitgebracht in de vroege jaren 90 op Japanse bodem als een arcadespel, is Joe & Mac: Caveman Ninja een arcade/platformgame die solo of in samenwerking kan worden gespeeld. Deze nieuwe versie van het spel, ontwikkeld door Mr. Nutz Studio (Toki, Asterix & Obelix: Slap Them All!), nodigt spelers uit om terug te gaan naar het prehistorische tijdperk en de prehistorische mannen te belichamen, klaar om alles te doen om de vrouwen van hun stam.

Joe & Mac: Caveman Ninja is meer dan een remake van de arcade-versie en bevat een handvol nieuwe functies, zoals een originele avonturenmodus met gloednieuwe levels!