John Wick Hex in ontwikkeling voor consoles

John Wick Hex in ontwikkeling voor consoles

Lionsgate’s veelgeprezen filmfranchise John Wick krijgt een eigen videospel!

John Wick Hex, een snel, actiegericht strategiespel, wordt nu door Bithell Games ontwikkeld voor pc’s en consoles. De distributie wordt verzorgd door Good Shepherd Entertainment.

video
play-rounded-fill

John Wick Hex vult de stijl van de films aan met een uniek grafisch noir-ontwerp en bevat de stemstemmen van wereldklasse van Ian McShane en Lance Reddick in de cast, met andere cast voor later.

Er is op dit moment geen releasedatum aangekondigd.

Over John Wick Hex

Word de legendarische Hitman in de nieuwe snelle strategiespel die op console, Windows-pc en Mac komt

John Wick Hex is een snel, actiegericht strategiespel dat je doet denken en slaan als John Wick, de professionele huurmoordenaar van de veelgeprezen filmfranchise van Lionsgate, die op 17 mei 2019 terugkeerde naar theaters wereldwijd met John Wick: Hoofdstuk 3 – Parabellum.

De game is in ontwikkeling voor consoles en zal bij de lancering exclusief beschikbaar zijn voor Windows PC en Mac via de Epic Games Store.

Gemaakt in nauwe samenwerking met de creatieve en stuntteams achter de films, is John Wick Hex door gevechten gechoreografeerd schaak tot leven gebracht als een videogame, waarbij hij de kenmerkende gun fu-stijl van de serie vastlegt terwijl hij zijn verhaaluniversum uitbreidt.

Spelers moeten elke actie en aanval kiezen die ze maken, rekening houdend met hun directe kosten en gevolgen. Elke beweging in John Wick Hex voelt als een scène uit de film en elk gevecht draagt ​​bij aan je voortgang op het werk en vereist een nauwkeurig strategisch denken.

Voer het goed uit en speel verder in de hoofdverhaallijn (die een origineel verhaal bevat welke gemaakt is voor het spel) om nieuwe wapens, kleuropties en locaties te ontgrendelen. Elk wapen verandert de tactieken die je zult gebruiken en de manier waarop je zult spelen. Munitie is eindig en realistisch gesimuleerd, dus neem je herlaadbeurten mee en haal het meeste uit de wapens die je tijdens je werk opruimt.

Ad