John Wick Hex vermeld voor 4 December

John Wick Hex vermeld voor 4 December

Uitgever Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Bithell Games hebben John Wick Hex uitgebracht, een actiestrategiegame gebaseerd op de veelgeprezen serie.

Onlangs is er nieuw bewijs opgedoken dat suggereert dat de game binnenkort zijn weg naar Switch zal vinden. Dit komt uit aanbiedingen voor een Switch-versie van John Wick Hex die te vinden is op de Europese retailers Ultima en The Console Club, waarvan de releasedatum is gepland voor 4 december.

De vermelding van Ultima bevat met name een albumhoes voor de game.

Maar dat gezegd hebbende, waarschuwen we lezers om de vermeldingen met een korreltje zout te nemen, in ieder geval totdat er een officiële aankondiging is gedaan.

video

Over John Wick Hex

John Wick Hex is een snel, actiegericht strategiespel dat je laat denken en slaan als John Wick, de professionele huurmoordenaar van de veelgeprezen filmfranchise. John Wick Hex, gecreëerd in nauwe samenwerking met de creatieve teams achter de films, is een vechtchoreografisch schaakspel dat tot leven wordt gebracht als een videogame, waarbij de kenmerkende Gun Fu-stijl van de serie wordt vastgelegd terwijl het verhaaluniversum wordt uitgebreid.

Spelers moeten snelle beslissingen nemen en elke actie en aanval kiezen die ze uitvoeren, waarbij ze tegelijkertijd rekening houden met hun onmiddellijke kosten en gevolgen.

Met een unieke mix van strategische, op momentum gebaseerde gevechten, legt John Wick Hex het gevoel van de unieke tactische gevechten uit de films vast en vervaagt de grens tussen de genres strategie en actievideogames. Presteer goed en maak vorderingen in de hoofdverhaalmodus (die een origineel verhaal bevat dat voor de game is gemaakt) om nieuwe wapens, pakopties en locaties te ontgrendelen. Elk wapen verandert de tactiek die je gaat gebruiken en de manier waarop je speelt.

Munitie is eindig en realistisch gesimuleerd, dus wacht even met je herlaadbeurten en haal het meeste uit de wapens die je tijdens het werk opruimt.

Ervaar een origineel nieuw verhaal dat zich afspeelt voorafgaand aan de gebeurtenissen in de films waarin John op een wanhopige missie is om Winston en Charon te redden van een gevaarlijke nieuwe tegenstander die zijn geboorterecht zoekt. Dit verhaal wordt tot leven gebracht door de stemtalenten van wereldklasse van Ian McShane en Lance Reddick, die hun iconische rollen uit de films hernemen, en stemacteurslegende Troy Baker, die zich bij de sterrencast voegde als de gelijknamige schurk ‘Hex’ van de game.

John Wick Hex complimenteert de stijl van de films met een uniek graphic noir art-design en een originele score van de bekende componist Austin Wintory.

Ad