JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R – Introductie

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R – Introductie

Er is weer een trailer uitgebracht voor JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R door Bandai Namco. Deze keer ligt de focus op het spelen van het spel. Fans kunnen meer te weten komen over vaardigheden, manieren om te vechten en modi.

video
play-rounded-fill

JoJo’s Bizarre Adventure staat bekend om zijn interessante personages, opvallende kunststijl en memorabele slogans als “Yare yare daze…” Binnenkort komt er een nieuwe aflevering. All Star Battle R! JoJo’s bizarre avontuur!

Over JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

• Prachtige afbeeldingen die trouw zijn aan de stijl van Hirohiko Araki

The Strange Adventures of JoJo: All-Star Battle R heeft de over-the-top art-stijl van de oude JoJo. Hierdoor kun je het JoJo-universum zien alsof de manga van Hirohiko Araki tot leven is gekomen door middel van krachtige beelden. Nu kun je de personages die Hirohiko Araki met je eigen handen heeft gemaakt, verplaatsen. Je zult het gevoel hebben dat je in de manga zit, waar beelden en woorden samenkomen om het “ゴゴゴゴゴ”-geluid te maken.

• Alle 50 JoJo-personages kunnen worden gespeeld

Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en andere JoJo’s Bizarre Adventure-personages van verschillende generaties komen samen! Met 50 speelbare personages uit alle verhaallijnen kun je populaire gevechten uit elk verhaal meemaken en personages uit verschillende universums voor het eerst met elkaar zien samenwerken.

• Verschillende manieren om te spelen

All-Star Battle-modus, Arcade-modus, Online-modus, Versus-modus, Practice-modus en Gallery-modus zijn allemaal onderdelen van JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R. All-Star Battle-modus, de hoofdmodus, heeft gevechten tussen personages uit het originele spel en gevechten die nieuw zijn in All-Star Battle R. Je kunt vechten in meer dan 100 verschillende gevechten, elk met zijn eigen instellingen en voorwaarden. In de All-Star Battle-modus kun je je personages ook aanpassen met unieke skins en unieke illustraties bekijken in de galerijmodus.

• Hoe is het spel veranderd sinds de eerste All Star Battle?

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R is gebaseerd op het All Star Battle-systeem dat in 2014 uitkwam. Het verandert het tempo van de gevechten en voegt treffers en sprongen toe om het spel leuker te maken. Met nieuwe opnames van de stemacteurs van deel 6 van de anime-serie komt de volledige sfeer van de show tot leven. Fans van de eerste All Star Battle en mensen die deze nog nooit eerder hebben gespeeld, zullen hiervan genieten.

Op 2 september 2022 komt JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R uit voor Nintendo Switch.