JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R – Johnny Joestar trailer

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R – Johnny Joestar trailer

Er is een personagetrailer uitgebracht voor JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R, dit keer met Johnny Joestar in de hoofdrol. Hij rijdt mee met zijn paard Slow Dancer van Steel Ball Run.

In gevechten kan hij ook zijn stand- en draaivaardigheden gebruiken.

video
play-rounded-fill

Over JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

Er komt nog een aflevering van JoJo’s Bizarre Adventure, bekend om zijn charmante hoofdrolspelers, verbluffende grafische stijl en gedenkwaardige kreten (“Yare yare haze…”), op komst! All Star Battle R! in JoJo’s Bizarre Avontuur!

• Verbluffende afbeeldingen in de stijl van Hirohiko Araki

JoJo’s Odd Adventure: All-Star Battle R behoudt de waanzinnige grafische stijl van de klassieke JoJo, waardoor je de JoJo-wereld kunt ervaren via sterke beelden alsof de strip van Hirohiko Araki tot leven is gekomen. Je kunt nu vrijelijk de personages van Hirohiko Araki met je eigen handen manipuleren en het gevoel hebben dat je in de manga zit waar beeld en tekst samensmelten om het kenmerk op te roepen.

• 50 speelbare JoJo-personages uit alle bogen

Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en andere JoJo’s Bizarre Adventure-personages komen in talloze tijdperken weer samen! Je kunt getuige zijn van beroemde gevechten uit elk verhaal en zien hoe personages uit andere werelden elkaar voor het eerst ontmoeten met 50 speelbare personages uit alle bogen!

• Talloze spelmodi

All Star Battle-modus, Arcade-modus, Online-modus, Versus-modus, Practice-modus en Gallery-modus zijn inbegrepen in JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R. De primaire modus, All Star Battle-modus, omvat niet alleen gevechten tussen personages uit het originele spel, maar ook alle nieuwe All-Star Battle R-wedstrijden. Er zijn meer dan 100 gevechten met verschillende instellingen en situaties beschikbaar. De All Star Battle-modus bevat ook speciale cosmetische skins voor personages en unieke kunstwerken die te zien zijn in de galerijmodus.

• De evolutie van het spel sinds de eerste All Star Battle

Het gamedesign van JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R, gebaseerd op het All Star Battle-systeem dat in 2014 werd gelanceerd, geeft een nieuwe impuls aan de ervaring met veranderingen in de gevechtssnelheid en de toevoeging van hit-stops en schrikkelstreepjes. De hele sfeer van de animatieserie wordt nagebootst met nieuwe audio-opnames van de anime-stemacteurs uit deel 6. Zowel fans van de originele All Star Battle als nieuwelingen zullen van de ervaring kunnen genieten.

Op 2 september 2022 wordt JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R uitgebracht op de Nintendo Switch.