JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R komt begin herfst 2022 uit

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R komt begin herfst 2022 uit

JoJo’s Bizarre Adventure All Star Battle R, een vechtspel gebaseerd op de beroemde serie, is onlangs onthuld door Bandai Namco. In de vroege herfst wordt het uitgebracht op Nintendo Switch.

Wat we hier hebben, is niet splinternieuw op het gebied van technologie. In 2013 beleefde de bijna tien jaar oude game zijn PlayStation 3-première in Japan, een jaar later gevolgd door de rest van de wereld. Het project is gemaakt door CyberConnect 2.

Het ontwerp is herzien, volgens Bandai Namco, “met aanpassingen aan de gevechtssnelheid en de opname van trefferpauzes en schrikkelstreepjes.” Er zijn ook bijgewerkte beelden en nieuwe audio-opnames van de anime-stemacteurs.

video
play-rounded-fill

Over JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R behoudt de gepassioneerde karakteremoties van klassieke JoJo, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de JoJo-wereld via sterke beelden, alsof de manga van Hirohiko Araki tot leven is gekomen.

Het voelt alsof je in de manga bent waar afbeeldingen en tekst worden gecombineerd om het handelsmerk “” te activeren door de personages ontworpen door Hirohiko Araki vrijelijk met je eigen handen te bewegen.

Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en een hele reeks andere JoJo’s Bizarre Adventure-personages komen decennialang samen!

Je kunt getuige zijn van beroemde gevechten uit elk verhaal en zien hoe personages uit andere werelden elkaar voor het eerst ontmoeten met 50 speelbare personages uit alle bogen!

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Combat R’s gamedesign is geüpdatet ten opzichte van het originele JOJO-vechtsysteem, met wijzigingen in de vechtsnelheid en de toevoeging van hit-stops en schrikkelstreepjes.

De hele sfeer van de animatieserie wordt bereikt met nieuwe audio-opnames van de anime-stemacteurs en verbeterde beelden die passen bij de esthetische stijl van de anime!