JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R komt op 2 September

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R komt op 2 September

Bandai Namco en ontwikkelaar CyberConnect2 hebben eerder dit jaar JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R aangekondigd, een verbeterde remaster van JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle uit 2014. Fans die reikhalzend uitkijken naar de release, kunnen nu hun agenda markeren!

video
play-rounded-fill

Beide bedrijven hebben gezegd dat de game op 2 september 2022 op de Nintendo Switch en andere belangrijke platforms zou worden uitgebracht. JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R zal ook beschikbaar zijn als een fysieke of digitale reguliere editie van $ 49,99. als een digitale Deluxe Edition van $ 69,99 inclusief een seizoenspas voor meer speelbare personages.

Over JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R

JoJo’s Bizarre Adventure is het meest bekend om zijn kleurrijke personages die gedenkwaardige slogans (“yare yare haze…”) uiten en buitensporige prestaties uitvoeren terwijl ze elkaar afranselen met vechtsporten en bovennatuurlijke vaardigheden.

In JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R kun je nu vechten met je favoriete personages! All-Star Battle R, de grootste game van de franchise tot nu toe, met 50 personages uit elke verhaallijn.

Ervaar beroemde gevechten uit elk verhaal en kijk hoe helden uit meerdere werelden voor het eerst verbinding maken met innovatieve spelmodi!

Prachtige beelden in de Hirohiko Araki-stijl

JoJo’s bizarre avontuur: All-Star Battle R behoudt de gepassioneerde karakteremoties van klassieke JoJo, waardoor je de JoJo-wereld kunt ervaren met sterke beelden alsof de manga van Hirohiko Araki tot leven is gekomen.

Beweeg de personages die door Hirohiko Araki zijn ontworpen vrijelijk met je handen en voel alsof je in de manga zit, waar afbeeldingen en tekst samen de kenmerken oproepen.

50 speelbare JoJo-personages uit elke JoJo-boog

Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en nog veel meer JoJo’s Bizarre Adventure-personages verenigen zich door de eeuwen heen!

Je kunt getuige zijn van beroemde gevechten uit elk verhaal en zien hoe personages uit andere werelden elkaar voor het eerst ontmoeten met 50 speelbare personages uit alle bogen!

Een geheel nieuwe JoJo-ervaring

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Combat R’s gamedesign is geüpdatet ten opzichte van het originele JOJO-vechtsysteem, met veranderingen in het vechttempo en de toevoeging van hit-stops en schrikkelstreepjes.

De hele sfeer van de animatieserie wordt bereikt met nieuwe audio-opnames van de anime-stemacteurs en verbeterde beelden die passen bij de esthetische stijl van de anime!

Collector’s editie

Bandai Namco introduceerde ook een unieke Collector’s Bundle voor $ 99,99 op hun webwinkel. De bundel bevat een beeldje van Jolyne Cujoh, een “Animation Special Event Color Set”-code en een pre-orderbonuscode voor Jolyne Cujoh’s “Green Dolphin Street State Prison Jacket”-outfit.