Joker – 3.0 Update – Komt naar Super Smash Bros Ultimate

Joker – 3.0 Update – Komt naar Super Smash Bros Ultimate

Nintendo heeft de inhoud van de grote 3.0-update voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld, inclusief de komst van Joker.

video
play-rounded-fill

Nieuwe content komt eraan!

Joker voegt zich bij de afspeelbare selectie en wordt bijgewerkt in Ver. 3.0 bevat extra functionaliteit, zoals een stagebuilder, videobewerking en integratie van Smash World.

Nintendo heeft ook de eerste Mii Fighter-kostuums aangekondigd, die vandaag worden gelanceerd voor $ 0,75 per stuk.

Het is niet verwonderlijk dat een aantal van deze nieuwe outfits een thema heeft rond Persona, maar er zijn ook een paar voor fans van Sonic the Hedgehog. Mii Gunner krijgt met name een Tails-kostuum en Mii Brawler krijgt een Knuckles-kostuum, dus we zien dat deze twee beroemde Sonic-personages op een nogal omweg naar Smash Bros komen.

Nieuwe modes

Wat de versie 3.0-update betreft, zien we de toevoeging van twee nieuwe modi. De eerste is de Stage Builder, die precies doet wat er op het blik staat. In deze modus kunt u uw eigen podia maken door op het aanraakscherm van de switch te tekenen, bewegende of roterende platforms en podiumgevaren toe te voegen en achtergrondlagen voor decoratie toe te voegen. Fasen gemaakt met behulp van de Stage Builder zijn toegankelijk via het nieuwe tabblad “Aangepast” op het scherm voor het selecteren van een podium, zodat je ertegen kunt vechten als je eenmaal je ontwerp hebt voltooid.

Al met al klinkt het alsof de update van Smash Ultimate versie 3.0 behoorlijk is. Nu Joker vandaag verschijnt, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat de volgende DLC-jager wordt onthuld, dus we houden dat in de gaten. Ga ondertussen naar de sectie Reacties en deel uw mening over deze update.

Ad