Jonge Impa eindelijk speelbaar in Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Jonge Impa eindelijk speelbaar in Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Tijdens de TGS 2020-showcase van Koei Tecmo bevestigde de ontwikkelaar een nieuw personage voor Hyrule Warriors: Age of Calamity in Impa, de Sheikah oudste.

Ze speelde oorspronkelijk in Breath of the Wild als een NPC, maar zal speelbaar zijn als haar jongere zelf van 100 jaar geleden – terwijl ze vecht naast Link en de anderen in haar beste jaren!

In het bijzonder zal haar moveset snelle plakjes en een verscheidenheid aan mystieke technieken bevatten!

video
play-rounded-fill

Video credits: GameXplain

Over Impa

Impa is een terugkerend personage in de Legend of Zelda-serie. Ze fungeert doorgaans als kindermeisje en / of lijfwacht voor prinses Zelda en biedt vaak begeleiding aan Link.

Dat is tot de release van Breath of the Wild, de Impa-personages in Ocarina of Time en Skyward Sword waren de enige echte bevestigde Sheikah in de hele serie. Sheik was het alter ego van prinses Zelda en de andere personages, waarvan de theorie als Sheikah werd beschouwd, werden pas door Nintendo bevestigd toen Breath of the Wild werd uitgebracht.

Er wordt gesuggereerd dat de Impa uit The Legend of Zelda en Zelda II: The Adventure of Link een Hylian is vanwege het feit dat ze geen rode ogen heeft; dit kan echter alleen een geval van retcon door Nintendo zijn.

Dit wordt verder ondersteund door Impa’s verwijzing in de proloog van Zelda II naar de familie Impa die belast is met het bewaken van de koninklijke familie van Hyrule. Het werd later bevestigd door de Hyrule Historia dat ze inderdaad een Sheikah was in genoemde spellen en Breath of the Wild laat zien dat Sheikah bruine ogen kan hebben, aangezien zowel haar Breath of the Wild-incarnatie als haar kleindochter bruine ogen hebben zoals Impa’s pre-Ocarina of Time-optredens. toch wordt gezegd dat ze een sterke Sheikah-bloedlijn hebben, wat wordt bevestigd omdat haar oudere zus het enige lid van hun familie is dat de traditionele rode oogkleur bezit, wat aangeeft dat het genetisch selectief is onder Sheikah, zelfs bij degenen met sterke bloedlijnen.

Hyrule Warriors: Age of Calamity komt op 20 november 2020 wereldwijd naar de Nintendo Switch.

Ad