Jotun: Valhalla Edition komt 27 April

Jotun: Valhalla Edition komt 27 April

Thunder Lotus Games heeft bevestigd dat Jotun: Valhalla Edition op 27 april wereldwijd naar de Nintendo Switch zal komen. Het bedrijf zegt dat het de graphics van Jotun voor de Nintendo Switch volledig opnieuw heeft gemasterd en zijn actie-verkenningsgameplay voor de handheld-modus van de console heeft geoptimaliseerd.

Over Jotun

De debuutproductie van Thunder Lotus kreeg lovende kritieken van pers en spelers vanwege de prachtige beelden en uitdagende gameplay bij de release op pc (2015) en consoles (2016). De ontwikkelaar is trots om te bevestigen dat Jotun meer dan 1 miljoen spelers heeft verwelkomd in zijn door de hand getekende Noorse geïnspireerde wereld sinds de eerste lancering.

Degenen die met name de game op de Wii U ™ hadden genoten, zullen een duidelijke grafische upgrade in de nieuwe release opmerken. Subtler, maar daarom niet minder cruciaal, zijn de gameplay-tweaks die door de ontwikkelaar zijn geïmplementeerd om een ​​naadloze ervaring op de handheld-modus van de Nintendo Switch ™ -console mogelijk te maken.

Dit zette het hoofd van het bedrijf ertoe aan om (enigszins weemoedig) op te merken dat Jotun’s aankomst op Nintendo Switch ™ de eerste keer is dat een Thunder Lotus-productie volledig wordt losgemaakt van een speciaal TV-scherm of -monitor.

“Het spelen van een Thunder Lotus-spel op een handheld-console brengt me terug,” zei Will Dubé, voorzitter van Thunder Lotus Games in een voorbereide verklaring. “Een van mijn vroegste spelherinneringen is het doorgeven van de Game Boy met mijn broers tijdens roadtrips. Ik hoop dat we op dezelfde manier epische herinneringen kunnen creëren voor nieuwe Vikingen over de hele wereld! “

Over Jotun: Valhalla-editie

Jotun is een hand-drawn actie-exploratiespel dat zich afspeelt in de Noorse mythologie. In Jotun speel je Thora, een Viking-krijger die een roemloze dood stierf en zich moet bewijzen aan de goden om Valhalla binnen te gaan. Jotun: Valhalla Edition heeft Valhalla Mode, een boss rush-modus met nog feller versies van de toch al uitdagende jotun.

Trailer Jotun –  Valhalla Edition

video
play-rounded-fill

Jotun: Valhalla Edition wordt op 27 april 2018 vrijgegeven in de Nintendo eShop op het Nintendo Switch ™ -systeem.

Het werd eerder uitgebracht op PC / Mac / Linux in 2015, en op Wii U ™, PlayStation®4 en Xbox One in 2016. Het heeft vele onderscheidingen ontvangen, waaronder twee Canadese Video Game Awards. De titel is te koop voor $ 14,99 op alle platforms.