Journey To The Savage Planet – Fysieke release vermeld

Journey To The Savage Planet – Fysieke release vermeld

Het ESRB heeft zijn rating voor Journey to the Savage Planet bijgewerkt met Nintendo Switch als platform – een tijdje terug op een mogelijke poort.

Het ziet er nu naar uit dat we misschien nog een hint hebben dat Nintendo-fans uiteindelijk het ruimtepersoneelavontuur in de eerste hand krijgen!

De Amerikaanse retailer Deep Discount heeft nu een fysieke versie van de game van Switch geplaatst, met een venster voor tijdelijke aanduiding van de release van juni 2020. De winkelvermelding heeft ook een ‘Teen’-rating en geeft 505 Games weer als uitgever, net als de ESRB heeft – dus dingen zien er veelbelovend uit voor Switch-fans.

Natuurlijk hebben we geen bevestiging van 505 Games dat deze lijsten feit of fictie zijn. Dus vinger gekruist.

video
play-rounded-fill

Let op; PS4-trailer.

Over Journey To The Savage Planet

Op weg naar avontuur

Welkom bij het Pioneer-programma! In dit vrolijke en kleurrijke coöp-avonturenspel speel je als de nieuwste rekruut voor Kindred Aerospace.

Gegooid op een onbekende planeet met weinig apparatuur en zonder echt plan, moet je buitenaardse flora en fauna catalogiseren en bepalen of deze planeet geschikt is voor menselijke bewoning. Maar misschien ben je niet de eerste die hier voet aan wal zet … Op weg naar avontuur! Veel succes – en let op de goo!

Kenmerken:

  • Online coöp voor 2 spelers – Speel solo of neem een ​​vriend mee. Op naar avontuur!
  • Verkennen, vechten en catalogiseren – Onderzoek 4 verschillende biomen op planeet AR-Y 26. Scan en catalogiseer buitenaardse flora en fauna in uw eigen tempo. Ontdek 30+ wezens, elk met uniek gedrag, bedreigingen en mogelijkheden. Voltooi door spelers aangestuurde missies terwijl je onderweg honderden verzamelobjecten en geheimen ontdekt. ​​
  • Upgrade om vooruit te gaan – Krijg toegang tot nieuwe gebieden door je gereedschap te upgraden, waaronder een laserpistool, een raketpakket voor boostsprongen, raketlaarzen voor snelle afdalingen en meer. Uw vertrouwde 3D-printer zal alle oude prullenbak die u ontdekt in bruikbare items veranderen!
  • Ontdek het mysterie – Ben je echt alleen? Los het mysterie op om je onderzoek naar de planeet te voltooien.
Ad