Journey To The Savage Planet – Hot Garbage betaalde DLC beschikbaar

Journey To The Savage Planet – Hot Garbage betaalde DLC beschikbaar

Op zoek naar een goede reden om je exemplaar van Journey to the Savage Planet op Nintendo Switch af te stoffen? Nou, er is een nieuw zijavontuur beschikbaar!

Ontwikkelaar Typhoon Studios heeft de ‘Hot Garbage’ DLC van de game in de Nintendo Switch eShop gelanceerd. Voor $ 7,99 ziet u met het nieuwe inhoudspakket spelers landen op de strandplaneet DL-C1 – waar ze worden belast met het opruimen van giftig vuil en het onderzoeken van de snode bron ervan!

video

Over Hot Garbage DL-C1

We willen je bedanken dat je een voorbeeldig lid bent van het Pioneer-programma! Als erkenning voor al je harde werk heeft Kindred besloten je op een kleine reis naar de fantastische strandplaneet DL-C1 te sturen! Beschouw dit als een “werkvakantie” aangezien a) u gaat werken en b) de uren uit uw vakantiedagen komen. Leuk!

De lange en korte situatie is dat DL-C1 – je weet wel, de schilderachtige kleine strandplaneet die we een paar jaar geleden voor een liedje kochten in een planetaire afscherming – is bedekt met giftig vuil.

Wie heeft ons kleine stukje paradijs veranderd in een sudderend stinkgat? Waarom hebben ze het gedaan? Hoe kunnen we hiervan op de een of andere manier profiteren? Daarom ga je. We hebben je nodig om de planeet te verkennen, erachter te komen wie verantwoordelijk is en al het bewijs te verzamelen dat we nodig hebben om een ​​buitengewoon onevenredige schikking te krijgen in een rechtbank voor ruimtewetgeving!

En het spreekt voor zich dat we u weer zonder extra apparatuur sturen. De geest van improvisatie en triomf over budgettaire tegenslagen is tenslotte de hoeksteen van de waarden van Kindred! Als ik jou was, zou ik eerst bedenken hoe je je pak zou upgraden om je te beschermen tegen het giftige slib dat uit elke hoek van de planeet sijpelt … maar dat is slechts de mening van één man!

Maar maak je geen zorgen

Er zullen volop mogelijkheden zijn om een ​​pauze te nemen van het zware werk om te verkennen en een beetje plezier te hebben. Er is een selectie prachtige ansichtkaarten verspreid over het gebied die je kunt verzamelen, en je hebt zelfs een nieuwe manier van reizen tot je beschikking: VLUCHT! Ja, echte vlucht … in de mate dat uw zeer bescheiden brandstoftank het toelaat. Verwacht gewoon niet tussen de wolken te zweven.

Gratis upgrades

Maar wacht, dat is niet alles! Om u te helpen het meeste uit uw tijd op DL-C1 te halen, zullen we ook enkele extra gratis upgrades implementeren (installatie- en servicekosten worden van uw eindloon afgetrokken)! Ten eerste voegen we een hele nieuwe reeks opties en functies voor Fotomodus toe. Met een gloednieuwe innovatie in holografische technologie kun je de verschillende wezens die je ontdekt op je foto’s plaatsen en poseren!

Bovendien sturen we heimelijk een firmware-update naar je Nomad Pistol. De richthulp is verbeterd en verbeterd om het omgaan met snelle, agressieve wezens in een handomdraai te maken! Richt gewoon je pistool op je doelwit en richt je blik op de camera. De autonome nano-clusters die we voor vertrek in je lichaam hebben geïnjecteerd, zullen je armlaser (enigszins) pijnloos op je vijand gericht houden. Heel handig!

Oh, en nog een ding: nadat uitgebreide laboratoriumtests hebben uitgewezen dat ontdekkingsreizigers die de wereld door gekleurde filters bekijken, aanzienlijk minder snel bezwijken voor Space Madness, hebben we ook de mogelijkheid ingeschakeld om Fotomodus-filters BUITEN Foto te gebruiken Modus! Is dat niet leuk?

Ad