JUMP FORCE Deluxe Edition Hiei Trailer

JUMP FORCE Deluxe Edition Hiei Trailer

Bandai Namco heeft een trailer gepubliceerd met het aankomende DLC-personage Hiei in JUMP FORCE: Deluxe Edition.

video
play-rounded-fill

Over Hiei

Hiei is een mannelijke vuurdemon, geboren uit een ras van vrouwelijke ijsdemonen. Hiei’s familie geloofde dat hij een vervloekt kind was en liet hem in de steek en zette hem van een berg af.

Hiei overleefde de val echter en werd gevonden door een bende bandieten. Nadat hij zich de waarde realiseerde van een steen die zijn moeder hem had gegeven, besloot Hiei deze altijd te dragen, in de hoop vijanden aan te trekken om te doden. Uiteindelijk klom Hiei op tot A-Klasse en vermoordde hij mensen meestal voor de lol.

Nadat hij de steen had verloren, liet Hiei het Jagan-oog in zijn voorhoofd implanteren door de demon Shigure, in de hoop zijn paranormale gaven te gebruiken om de steen op te sporen. Enige tijd later ontmoette Hiei Gouki, een demon die van plan is artefacten uit de Spirit World te stelen. Hiei stemde ermee in hem te helpen, en ze slaagden in hun diefstal. Een nieuw toegewezen Spirit Detective, Yusuke Urameshi, spoorde Hiei echter op nadat hij Gouki had uitgeschakeld, versloeg hem en werkte uiteindelijk verschillende keren samen met Hiei om met verschillende bedreigingen om te gaan.