JUMP FORCE Deluxe Edition komt in de lente van 2020

JUMP FORCE Deluxe Edition komt in de lente van 2020

Bandai Namco heeft bevestigd dat de vechtgame JUMP FORCE naar de Nintendo Switch komt.

JUMP FORCE Deluxe Edition komt in 2020 naar de Nintendo Switch met een selectie van meer dan 50 speelbare personages uit 16 verschillende Weekly Shonen Jump-franchises, waaronder alle eerder uitgebrachte DLC-personages uit Characters Pass 1.

video
play-rounded-fill

Over JUMP FORCE Deluxe Edition

Spelers kunnen spelen als hun favoriete personages of hun eigen avatar maken om te gebruiken in de modi Story en Versus. Exclusief voor deze Nintendo Switch-versie, een nieuwe offline 3 tegen 3 tag team-modus zorgt voor een showdown met 6 spelers!

De personagepas 2 van JUMP FORCE staat ook op het punt te worden gelanceerd, met Todoroki Shoto uit de My Hero Academia-serie aangekondigd als zijn eerste strijder! De U.A. Middelbare scholier brengt zijn half koude half hete quirk naar het slagveld, bevriest het podium of laat het in vlammen opgaan.

Todoroki komt in het voorjaar van 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc en later in 2020 voor de Nintendo Switch. Het is de eerste van vijf personages in de Characters Pass 2. Elk personage kan afzonderlijk of via the Characters Pass 2. Fans die de Characters Pass 2 kopen, krijgen vier dagen vroege toegang voor elke personage-release.

Ad