Jump Force – Giorno Giovanna DLC Trailer

Jump Force – Giorno Giovanna DLC Trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende Jump Force DLC-personage Giorno Giovanna.

De video laat meer zien van hoe de hoofdrolspeler van JoJo’s Bizarre Adventure: Vento Aureo zal spelen als een Jump Force-jager. Giorno zal naar verwachting ergens in het voorjaar van 2021 debuteren in Jump Force.

video

Giorno Giovanna in Jump Force

Een gouden wind giert over het slagveld van Jump Force wanneer Giorno Giovanna van JoJo’s Bizarre Adventure, het nageslacht van DIO via het lichaam van Jonathan Joestar, zich dit voorjaar voegt bij de speelbare selectie van de game.

Tegenstanders die oog in oog komen te staan ​​met Giorno’s schijnbaar onoverwinnelijke Gold Experience Requiem Stand, worden er voor altijd aan herinnerd dat hun aanvallen gewoon nutteloos zijn.

Giorno is het vijfde en laatste lid van Jump Force “Characters Pass 2”, dat ook de momenteel beschikbare Shoto Todoroki, Meruem en Hiei en de aankomende Yoruichi bevat.

Spelers die Character Pass 2 kopen voor $ 17,99, krijgen onmiddellijk Todoroki, Meruem en Hiei, en krijgen na de release ook vroege toegang tot Yoruichi en Giorno. Elk personage is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor $ 3,99.