Jump Force – Volgende DLC personages zijn Giorno Giovanna en Yoruichi Shihoin

Jump Force – Volgende DLC personages zijn Giorno Giovanna en Yoruichi Shihoin

Bandai Namco heeft officieel de laatste twee DLC-vechters voor Jump Force bevestigd. Het nieuws komt kort nadat beide personages per ongeluk zijn vrijgegeven aan sommige spelers in een work-in-progress-status vanwege een technische storing.

In plaats van te proberen het lek te verbergen, ging Bandai Namco naar Twitter om te bevestigen dat Yoruichi Shihoin van Bleach en Giorno Giovanna van Jojo’s Bizarre Adventure inderdaad de laatste twee DLC-personages voor Jump Force zouden zijn.

Inhoudsopgave (TOC)

Nog niet af

Het lijkt erop dat vooral Giorno nog in ontwikkeling was op het moment van het lek, en de definitieve versie zal waarschijnlijk verschillen van wat werd waargenomen.

Over Jump Force

Bekend als Deluxe Edition op Nintendo Switch, bevat de JUMP FORCE – Deluxe Edition:

• Het spel

• The Characters Pass 1: 9 extra personages + hun respectievelijke kostuums en bewegingen voor je avatar

De beroemdste mangahelden worden op een heel nieuw slagveld geworpen: onze wereld. De Jump Force verenigt zich om de gevaarlijkste dreiging te bestrijden en zal het lot van de hele mensheid dragen.

Creëer je eigen avatar en spring in een originele verhaalmodus om samen te vechten tegen de krachtigste mangahelden uit DRAGON BALL Z, ONE PIECE, NARUTO, BLEACH, HUNTER X HUNTER, YU-GI-OH !, YU YU HAKUSHO, SAINT SEIYA en vele anderen.

Of ga naar de online lobby om andere spelers uit te dagen en tal van modi en activiteiten te ontdekken.

Ad