Jump Force – Yoruichi Shihouin DLC Trailer

Jump Force – Yoruichi Shihouin DLC Trailer

Bandai Namco heeft een trailer uitgebracht voor Jump Force’s volgende DLC-vechter Yoruichi Shihouin van Bleach. De trailer laat meer van de bewegingen van het personage in actie zien en herbevestigt haar releasedatum begin 2021.

video
play-rounded-fill

Yoruichi Shihōin van BLEACH zal begin 2021 bij Jump Force komen om te pronken met een aantal katachtige en elektrische bewegingen op het slagveld!

Over Yoruichi Shihōin

Yoruichi Shihōin is een slanke en goed bedeelde vrouw van gemiddelde lengte. Ze heeft een donkere huid, gouden irissen en zwart haar. Haar haar is heuplang en wordt in een paardenstaart gehouden met een pony op kinlengte die de zijkanten van haar gezicht omlijst.

Haar standaardkleding bestaat uit een zwart mouwloos onderhemd zonder rug, een oranje overshirt met twee witte bandjes op elke schouder, een grote beige sjerp om haar middel en een zwarte stretchbroek met een paar lichtgewicht bruine schoenen, voor onopvallend en eenvoudig gebruik van Shunpo.

Over Jump Force

Voor de allereerste keer worden de beroemdste mangahelden op een heel nieuw slagveld geworpen: onze wereld. De Jump Force verenigt zich om de gevaarlijkste dreiging te bestrijden en zal het lot van de hele mensheid dragen. Jump Force viert de 50e verjaardag van het beroemde Weekly Jump Magazine en haalt het beste uit de nieuwste technologieën om personages tot leven te brengen in een nooit eerder vertoond realistisch ontwerp.