Jump Rope Challenge is voor thuiswerken, gratis in de eShop

Jump Rope Challenge is voor thuiswerken, gratis in de eShop

Een paar ontwikkelaars bij Nintendo hebben een leuk en eenvoudig fitnessspel gemaakt genaamd Jump Rope Challenge, dat nu gratis beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop.

Er is geen extra kit voor nodig, dus alles wat je nodig hebt, is je vreugde-con.

Volgens de directeur Public Relations van Nintendo zei Chad Concelmo op Twitter dat sommige Nintendo-ontwikkelaars deze gratis titel hebben gemaakt terwijl ze thuis werkten omdat ze fit wilden blijven.

Over Jump Rope Challenge

Kun je 100 keer per dag overslaan?

Neem een ​​actieve pauze in je dag met Jump Rope Challenge, gratis voor Nintendo Switch! Houd beide Joy-Con-controllers * in je handen en spring terwijl je je armen beweegt, alsof je met een springtouw traint!

Het konijn op het scherm zal je bewegingen weerspiegelen, zodat je sprongen kunnen worden geteld, en je kunt ook bijhouden hoe vaak je elke dag hebt gesprongen. Door je handen te bewegen en op het juiste moment te springen, zal je score stijgen.

Een dagelijks totaal van 100 sprongen is het doel – en dat is waar het onderdeel ‘uitdaging’ om de hoek komt kijken, aangezien de scores van elke speler keer op keer kunnen worden opgeslagen en uitgedaagd. Je kunt ook een Joy-Con doorgeven aan iemand anders en samen springen, waarbij de totale score de succesvolle sprongen van beide spelers telt!

Als je bang bent om te veel lawaai te maken, hoef je alleen maar je knieën te buigen of je armen te bewegen, manieren om touw te springen en je lichaam in beweging te krijgen.

Jump Rope Challenge is gemaakt door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars thuis om oefenpauzes thuis aan te moedigen. Wie is de beste schipper in uw gezin? Nu kun je het ontdekken!

Let op: Jump Rope Challenge is tot eind september 2020 tijdelijk beschikbaar in de Nintendo eShop.

Jump Rope Challenge is ontwikkeld met Unity, een realtime ontwikkelplatform.

Ad