Jump Rope Challenge verlaat de Nintendo eShop op 30 september

Jump Rope Challenge verlaat de Nintendo eShop op 30 september

Op 30 september, oftewel vandaag, verlaat de Jump Rope Challenge-game de Nintendo eShop. Het is een gratis, leuke en gemakkelijke manier om je lichaam in beweging te krijgen.

Door een paar Joy-Con ™ -controllers te gebruiken en ze voor te stellen als de handvatten van een springtouw, kunnen spelers vrijwel elke dag touwtjespringen. Met huppelende konijntjes als personages, eenvoudige menu’s en geen lange tutorials om doorheen te springen, is het een snelle en gemakkelijke manier om de kneepjes van het vak te leren.

Er zijn ook een aantal bekende in-game outfits om uit te proberen. Dit eenvoudige spel is gemaakt door Nintendo-ontwikkelaars die thuis actief willen worden terwijl ze hun Nintendo Switch gebruiken.

Heb je Jump Rope Challenge een eerlijke kans gegeven?

Over Jump Rope Challenge

Kun je 100 keer per dag overslaan?

Neem een ​​actieve pauze van je dag met Jump Rope Challenge, gratis voor Nintendo Switch! Houd beide Joy-Con-controllers * in je handen en spring terwijl je je armen beweegt, alsof je aan het trainen bent met een springtouw!

Het konijn op het scherm weerspiegelt je bewegingen, zodat je sprongen kunnen worden geteld en je kunt ook registreren hoe vaak je elke dag hebt gesprongen. Door je handen te bewegen en op het juiste moment te springen, zal je score toenemen.

Een dagelijks totaal van 100 sprongen is het doel – en dat is waar het gedeelte ‘uitdaging’ om de hoek komt kijken, omdat de scores van elke speler kunnen worden opgeslagen en keer op keer kunnen worden uitgedaagd. Je kunt ook een Joy-Con aan iemand anders doorgeven en samen springen, waarbij de totale score de succesvolle sprongen van beide spelers telt!

Als je je zorgen maakt over het maken van te veel lawaai, kun je door gewoon je knieën te buigen of je armen te bewegen ook een touwtje springen en je lichaam in beweging krijgen.

Jump Rope Challenge is gemaakt door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars thuis, om thuis pauzes te stimuleren. Wie is de beste schipper in uw gezin? Nu kunt u erachter komen!