Jump Rope Challenge voegt Nintendo-themakostuums toe

Jump Rope Challenge voegt Nintendo-themakostuums toe

Spring samen met enkele favoriete Nintendo-personages in deze gratis update van het gratis Jump Rope Challenge-spel op de Nintendo Switch.

Slechts een paar weken na de release heeft de Jump Rope Challenge-game, die spelers aanmoedigt om elke dag actief te worden, een aantal nieuwe looks geïntroduceerd voor zijn huppelkonijntje.

video

Deze franchises omvatten Super Mario Bros., Animal Crossing, Metroid en zelfs de Legend of Zelda!

Over Jump Rope Challenge

Kunt u 100 keer per dag overslaan?

Neem een ​​actieve pauze in je dag met Jump Rope Challenge, gratis voor Nintendo Switch! Houd beide Joy-Con-controllers * in je handen en spring terwijl je je armen beweegt, alsof je met een springtouw traint!

Het konijn op het scherm zal je bewegingen weerspiegelen, zodat je sprongen kunnen worden geteld, en je kunt ook bijhouden hoe vaak je elke dag hebt gesprongen. Door je handen te bewegen en op het juiste moment te springen, zal je score stijgen.

Een dagelijks totaal van 100 sprongen is het doel – en dat is waar het onderdeel ‘uitdaging’ om de hoek komt kijken, aangezien de scores van elke speler keer op keer kunnen worden opgeslagen en uitgedaagd. Je kunt ook een Joy-Con aan iemand anders doorgeven en samen springen, waarbij de totale score de succesvolle sprongen van beide spelers telt!

Als je bang bent om te veel lawaai te maken, hoef je alleen maar je knieën te buigen of je armen te bewegen ook manieren om touw te springen en je lichaam in beweging te krijgen.

Jump Rope Challenge is gemaakt door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars thuis om oefenpauzes thuis aan te moedigen. Wie is de beste schipper in uw gezin? Nu kun je het ontdekken!

Let op: Jump Rope Challenge is tot 30 september 2020 tijdelijk beschikbaar in de Nintendo eShop. Spelers die het voor deze tijd hebben gedownload, kunnen nog steeds genieten van Jump Rope Challenge, zelfs nadat deze datum is verstreken. </ p >

Jump Rope Challenge is ontwikkeld met Unity, een realtime ontwikkelingsplatform.

Ad