Junk Planet komt 21 Maart

Junk Planet komt 21 Maart

Binnenkort komt er een nieuwe 2D Sandbox op de Nintendo Switch. Happinet heeft aangekondigd dat Junk Planet, een 2D-sandbox-game, op 21 maart in de eShop zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Junk Planet ondersteunt de Engelse, Japanse, vereenvoudigde Chinese en traditionele Chinese taalopties.

Over Junk Planet

Het spel speelt zich af op Junk Planet, een planeet die werd gebombardeerd met zoveel rotzooi dat het volledig verwoest was.

Het is hier dat een merkwaardig paar toevallig bij elkaar komt en hun verhaal begint.

Characters

  • Oni (speler) – Oni was aanvankelijk een inwoner van Junk Planet en zwierf rond als een spook en werd vervolgens weer tot leven gewekt tijdens een toevallige ontmoeting met Warashi.
  • Warashi (Partner) – Een kind met mysterieuze krachten. Om het gebied uit te breiden, bracht Warashi Oni weer tot leven als dienaar.

Gameplay

Ruim rommel op en breng planten en wezens tot leven. Reclaim de Junk Planet gratis in dit 2D-sandbox-spel.

  • Herbouw  de Junk Planet! – Rommel opruimen, planten en wezens tot leven brengen, water helpen verspreiden of donkere gebieden blootleggen. Met veel manieren om de planeet te verrijken, probeer zoveel mogelijk te recupereren!
  • Breid je gebied uit! – Op Junk Planet wordt elk gebied beschermd door een voogd. Het uiteindelijke doel van Warashi is om deze bewakers neer te halen en het gebied uit te breiden. Reclaim the planet om deze voogden te laten verschijnen.
  • Master Mysterious Powers – Warashi kan mysterieuze krachten gebruiken, zoals items maken van grondstoffen, het gebruik van items wijzigen, zelfs praten met mensen ver weg! Door Warashi een piggyback te geven, kan de speler deze krachten lenen.
  • Geniet van open vrijheid! – Graaf diep in de grond, vecht in veldslagen, bouw gebouwen, doe wat je wilt in dit open sandbox-spel!
  • Speel met een vriend! – Deel een Joy-Con met een vriend om samen te spelen, een persoon bestuurt Oni en de andere bestuurt Warashi.
Ad