Jurassic World Evolution: Complete Edition – 33 minuten aan gameplay

Jurassic World Evolution: Complete Edition – 33 minuten aan gameplay

Hoe houdt Jurassic World Evolution: Complete Edition het op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu 33 minuten checken.

Jurassic World Evolution: Complete Edition ziet spelers meer dan 60 soorten dinosaurussen cultiveren en grootbrengen … en ervoor zorgen dat ze niet uit de hand lopen!

video

Over Jurassic World Evolution: complete editie

Bouw voor het eerst je eigen Jurassic World of beleef het avontuur onderweg opnieuw met Jurassic World Evolution: Complete Edition! Jurassic World Evolution: Complete Edition voor Nintendo Switch ™ zit boordevol downloadbare content en bevat alle drie de belangrijkste verhalende uitbreidingen: Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park, Jurassic World Evolution: Claire’s Sanctuary en Jurassic World Evolution: Secrets of Dr Wu- evenals vier Dinosaur Packs en de Raptor Squad Skin Collection.

Voer de leiding over operaties op de legendarische eilanden van de Cinco Muertes-archipel en breng het wonder, de majesteit en het gevaar van dinosauriërs tot leven. Bouw voor belangen op het gebied van wetenschap, amusement of veiligheid in een onzekere wereld waar het leven altijd een weg vindt.

Bio-ingenieur meer dan 60 dinosaurussen die intelligent denken, voelen en reageren op de wereld om hen heen. Speel met het leven zelf om uw dinosauriërs unieke gedragingen, eigenschappen en verschijningsvormen te geven, bedwing ze en profiteer ervan om uw wereldwijde zoektocht naar verloren dinosaurus-DNA te financieren.

Beheers het grote geheel met uitgebreide beheertools of ga hands-on om uitdagingen op de grond of in de lucht het hoofd te bieden. Breid je eilanden uit en kies je eigen reis in een boeiend verhaal met iconische personages uit de hele filmfranchise en tientallen jaren Jurassic World-kennis binnen handbereik.

Ga op reis met boeiende verhalen, uitdagende missies en opmerkelijkere dinosaurussen met drie grote uitbreidingen:

  • Jurassic World Evolution: terugkeer naar Jurassic Park: na de gebeurtenissen in de iconische film uit 1993, wordt je uitgenodigd om terug te keren naar het eiland waar het allemaal begon met de wederopbouw van het originele Jurassic Park. Herover het park van de dinosaurussen, herbouw geliefde locaties en overwin uitdagingen onder leiding van Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler en Dr. Ian Malcolm in een origineel verhaal, ingesproken door de filmcast.
  • Jurassic World Evolution: Claire’s Sanctuary: de eens slapende Mt. Sibo zal naar verwachting op elk moment uitbarsten en dreigt de dinosauriërs van Isla Nublar met uitsterven te bedreigen. Spring in actie met de voormalige Jurassic World Park Operations Manager, Claire Dearing, en werk samen aan deze reddingsmissie om deze prachtige wezens te redden.
  • Jurassic World Evolution: Secrets of Dr. Wu: Hidden in Las Cinco Muertes is een intrigerende verhaallijn met campagnemissies van Dr. Henry Wu, die toegewijd blijft aan zijn onderzoek met hybride dinosaurussen.

Jurassic World Evolution: Complete Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 59,99 USD en bevat drie eerder uitgebrachte DLC-uitbreidingen.

Ad