Jurassic World Evolution: Complete Edition komt

Jurassic World Evolution: Complete Edition komt

Tijdens de pre-show van Gamescom 2020 werd onthuld dat Jurassic World Evolution: Complete Edition op 3 november zijn weg vindt naar de Nintendo Switch!

Deze versie van de game bevat alle DLC die eerder werd uitgebracht na lancering op andere platforms.

video

Over Jurassic World Evolution: Complete edition

Voer de leiding over operaties op de legendarische eilanden van de Cinco Muertes-archipel en breng het wonder, de majesteit en het gevaar van dinosauriërs tot leven. Bouw voor belangen op het gebied van wetenschap, amusement of veiligheid in een onzekere wereld waar het leven altijd een weg vindt.

Bio-ingenieur meer dan 60 dinosaurussen die intelligent denken, voelen en reageren op de wereld om hen heen. Speel met het leven zelf om uw dinosauriërs unieke gedragingen, eigenschappen en verschijningsvormen te geven, bedwing ze en profiteer ervan om uw wereldwijde zoektocht naar verloren dinosaurus-DNA te financieren.

Beheers het grote geheel met uitgebreide beheertools of ga hands-on om uitdagingen op de grond of in de lucht het hoofd te bieden. Breid je eilanden uit en kies je eigen reis in een boeiend verhaal met iconische personages uit de filmfranchise en decennia van Jurassic World-kennis binnen handbereik.