Just Die Already – Eerste 21 minuten

Just Die Already – Eerste 21 minuten

Werkt Just Die Already goed op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 21 minuten bekijken.

Just Die Already ziet dat spelers proberen te overleven als oudere mensen die uit hun bejaardentehuis zijn gezet en aan hun lot worden overgelaten!

video
play-rounded-fill

Over Just Die Already

Just Die Already is een sandboxgame voor oude mensen, gemaakt door de ontwerpers van Goat Simulator.

Je bent een oude gepensioneerde in de nabije toekomst waarin mensen geen kinderen hebben. Er is niemand om voor pensioenen te betalen vanwege die ondankbare millennials die liever videogames spelen dan echt werk doen. Omdat niemand je levensonderhoud kan dekken, heb je – net als alle andere oude mensen in deze wereld – geen andere keuze dan alleen te overleven.

Hoe ga je overleven in een wereld die wil dat je al doodgaat?

Tot overmaat van ramp ben je zojuist uit je bejaardentehuis gezet, en je enige optie is nu om gevaarlijke uitdagingen aan te gaan en de wereld te verkennen voor pensioentickets om in aanmerking te komen voor gratis pensioenzorg.

Dus met de samenleving die je dood wenst, is het dan niet eindelijk tijd om een ​​beetje te leven?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

WEES OUD, WEES GEWELDIG

Je wordt een oud persoon. Boos, kwetsbaar, arm en een hekel aan de wereld: de droom waarvan je niet wist dat je die tot nu toe had. Eindelijk heb je iets gemeenschappelijks gevonden met je grootouders.

BREEK EEN BEEN … BREEK EEN HALS

Ontdek de geneugten van oud zijn en gemaakt van glas, alles kan je breken en jij kunt alles breken.

PROBEER DIT NIET BIJ (PENSIOEN) THUIS

Voltooi gevaarlijke uitdagingen die je thuis nooit zult proberen en beantwoord existentiële vragen zoals: kun je jezelf lanceren vanaf een katapult en op iemand landen? Of overleef je het verliezen van je hoofd, het grijpen en iemand ermee slaan?

ÉÉN MISSIE: PENSIONERING!

Beloningen verdienen door gevaarlijke uitdagingen te voltooien, uw doel? Om in aanmerking te komen voor een goed bejaardentehuis. Dat is volkomen logisch. Advies: probeer heel te blijven, zodat u er uiteindelijk van kunt genieten…

SANDBOX MULTIPLAYER

Speel alleen of met maximaal 4 spelers in online multiplayer. Voltooi samen uitdagingen of veroorzaak chaos en ruk de ledematen van je vrienden eraf!

WEES OUD. TWEEMAAL.

Je wordt een oud persoon. Zo goed dat we het twee keer zeiden.

ONBEPERKTE INTERACTIE

Pick-up en interactie met een zeer grote verscheidenheid aan objecten. Alles van gigantische forellen, trampolines, geweren, elektrische bedrading en vuurwerk, om er maar een paar te noemen. Bazooka’s, bijlen, trombones, luchthoorns en jetpacks om er nog een paar te noemen. Ja, ze kunnen allemaal worden gebruikt om te kwetsen en te verminken.

OMARM JE BINNENKANT

Verwoest grote schade aan de millennium- en zoomerspopulatie (we vergaten Generatie X, net als iedereen). NPC’s reageren anders, afhankelijk van hun leeftijd – sommigen zullen lachen en klappen om anderen die gewond raken, terwijl anderen in paniek wegrennen.

HET SPEL KAN ZO GEK ZIJN ALS U

De stad is gevuld met gedetailleerde omgevingen, boordevol geheimen en verborgen paden, die gedetailleerde verkenning en eigenzinnige experimenten aanmoedigen om alles echt te zien.

OUD. PERSOON.

Oké, dat is de laatste keer dat we het beloven.

NOG EEN DING

Wacht nog één ding! Hadden we al gezegd dat je een lijmpistool kunt vinden waarmee je bijvoorbeeld vuurwerk op een fiets kunt bevestigen en dan op de fiets kunt rijden? Of dat je het verkeer kunt verstoren en een file kunt maken en auto’s kunt laten ontploffen? Of dat je vleugels aan je arm kunt bevestigen en rond kunt vliegen?

Just Die Already is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor een beperkte verkoopprijs van $ 11,99 USD (meestal $ 14,99 USD).