Justice Sucks komt spoedig uit + nieuwe trailer

Justice Sucks komt spoedig uit + nieuwe trailer

Justice Sucks, een stealth actie-avonturenspel gemaakt door Samurai Punk en uitgegeven door tinyBuild, heeft nu een releasedatum. Het zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch op 8 september 2022.

video
play-rounded-fill

Over Justice Sucks

Het leven van Dusty McClean was eenvoudig, zoals een robotstofzuiger zou moeten zijn. Hij zou door het huis rennen, rommel opruimen en lichten aan en uit doen, maar hij deed het allemaal omdat hij van zijn menselijke familie hield. Nu heeft een slecht bedrijf zijn garantie opgezegd en zijn mensen meegenomen. Dit zal niet standhouden. Betreed de vreemde wereld van tv-programma’s uit de jaren 90 om je imago te verbeteren en je voor te bereiden op de komende belegering. Wraak is het beste als het op een schone manier wordt gedaan.

Het is aan jou om Dusty te leren vechten en hoe hij zijn innerlijke vechter kan kanaliseren, de prachtig gescheurde Sexy McClean. Leer hoe je tegen robots vecht op een manier die ze doodt, hack het mainframe (en verlichtingsarmaturen), laat machines in de war raken en val je vijanden in de val met vuur, elektriciteit en gevaarlijk scherpe voorwerpen. Maak er een puinhoop van, ga je gang. Vergeet niet op te ruimen.

Voor een dorstige kleine robot is schoonmaken zijn eigen beloning. De speciale aanvallen van Dusty zijn erg krachtig omdat ze worden aangedreven door het bloed van je vijanden. Het soort dat een enorme puinhoop maakt die je gemakkelijk kunt opruimen. Het is een vicieuze cirkel die je moet beheersen als je dit avontuur wilt overleven en Dusty’s familie wilt redden. Ontgrendel nieuwe technieken en voer zware bonusmissies uit om de kleinste vechtstofzuiger te worden.

In de Nintendo Switch eShop kost Justice Sucks $ 19,99. Als je de game van tevoren bestelt, daalt de prijs van $ 19,99 naar $ 17,99.