Justice Sucks – Launch trailer

Justice Sucks – Launch trailer

De actie-stealth-game Justice Sucks is nu beschikbaar op Nintendo Switch en we hebben een nieuwe trailer voor de release van de game. tinyBuild en Samurai Punk hebben een video gemaakt met zowel live-actie als gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Justice Sucks

Als dieven inbreken in het huis van McClean, moet Dusty schurkenstaat gaan om zijn gezin te beschermen. Helaas trekken zijn moedige acties de aandacht van FamilyCorp en een gevecht met het garantieteam zorgt ervoor dat Dusty de tv in de woonkamer binnenvliegt.

Wakker worden Dusty moet zich een weg naar vrijheid in de tv-wereld hacken, verbergen en zuigen. Bundel je krachten met Sexy McClean en zijn vechtlust. Help hem FamilyCorp te verslaan en zijn familie te redden door hem dodelijke vaardigheden te geven.

  • MAAK EEN MESS: Zuig dingen op om ze tegen je vijanden te gebruiken en dood ze met dodelijk plezier.
  • ETEN HUN BLOED: Ruim de rotzooi op en doe je werk als stofzuiger. Eet lichamen, drink bloed en eet al het andere.
  • ONTLOOP VERNIETIGENDE KRACHTEN: Eet het bloed van je vijanden om Dusty’s dodelijke krachten van brandstof te voorzien en vecht je een weg door golven van FamilyCorp-agenten door te slaan, rammen en dansen.
  • BLIJF VERBORGEN: gebruik je lage profiel om je onder meubels te verstoppen, te voorkomen dat je gezien wordt en val vijanden aan die niet kijken met krachtige stealth-aanvallen.
  • HACK DE WERELD: Hack slimme apparaten en verander ze in dodelijke vallen om de wereld tegen je vijanden te keren.
  • ONTMOET KRACHTIGE ALLIES: sluit vriendschap met dierlijke bondgenoten en werk met hen samen om Dusty’s vijanden te verslaan.

In de Nintendo Switch eShop kun je een digitaal exemplaar van Justice Sucks kopen.

Ad