Kaiju Wars komt

Kaiju Wars komt

Kaiju Wars, een turn-based strategiespel met 2D-pixelart, is onthuld door Klabater en ontwikkelaar Foolish Mortals Games. De game wordt in 2022 uitgebracht op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Kaiju Wars

Als het overklaste leger nemen spelers het op tegen een plaag in Kaiju Wars. Een vooraanstaande wetenschapper werkt aan een anti-monsterserum, maar de monsters moeten op afstand worden gehouden totdat het serum klaar is.

Spelers moeten constructies maken om de aanvallers af te leiden en tegelijkertijd de stad te beschermen met kanonnenvoertanks, vliegtuigen en andere wapens. Experimentele wapens zoals vriesstralen en morphing mechas kunnen ook worden gebruikt om Kaiju te bestrijden. Je moet het laboratorium evacueren met transportvoertuigen, boten of vliegtuigen als ze te dichtbij komen.

Er zijn vijf hoofdsoorten kaijus, die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde vorm van verwoesting. Ze muteren ook, waardoor ze extra kracht en bevoegdheden krijgen. Omdat deze dieren niet kunnen worden vernietigd, is de enige optie om ze te vertragen en ze te dwingen zich terug te trekken.

Kaiju Wars heeft een campagnemodus van acht uur die bijdraagt ​​aan de actie van de game. Er vinden ongewone natuurlijke gebeurtenissen plaats, zoals frequente vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en aardbevingen. Spelers zullen ontdekken waarom dit gebeurt gedurende de hele campagne. Veteraan ACE-troepen die je volgen en die kunnen worden verbeterd met bestedingsmedailles, zijn ook inbegrepen in de modus.