Kansei: The Second Turn HD – 16 minuten aan gameplay

Kansei: The Second Turn HD – 16 minuten aan gameplay

Kansei: The Second Turn HD, een visuele roman voor de Nintendo Switch, die is uitgebracht, en we hebben nu gameplay dankzij Nindie Spotlight. Fans kunnen online 16 minuten aan beeldmateriaal zien.

video
play-rounded-fill

Over Kansei: The Second Turn HD

Als de eigenaar van een spraakmakend bedrijf onder verdachte omstandigheden sterft, raakt een jongere die de macht heeft om de dood van elk lichaam dat hij aanraakt opnieuw te beleven, verstrikt in weer een nieuw moordonderzoek.

Deze keer is hij genoodzaakt om te werken met een groep adolescenten die over dezelfde krachten beschikken als de zijne. Helaas kunnen deze nieuwe bondgenoten veel dodelijker zijn dan de aanvaller die ze zoeken.

Iedereen heeft iets te verbergen en het verleden wordt nooit echt vergeten. Ondervraag verdachten, onderzoek het huis van de rijke overledene en ontdek de geheimen van andere mensen terwijl je probeert die van jezelf verborgen te houden.

Belangrijkste kenmerken

  • Avontuurlijke en visuele nieuwe gameplay
  • Een puzzel oplossen
  • Originele soundtrack
  • Prachtig artwork in anime-stijl
  • Volledig Engels stemacteren

Kansei: The Second Turn HD is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Het heeft taalkeuzes in het Engels, Japans, Frans, Duits en Spaans.

Ad