Kao The Kangaroo X Yooka-Laylee – Kostuum DLC

Kao The Kangaroo X Yooka-Laylee – Kostuum DLC

Kao The Kangaroo krijgt gratis DLC, volgens Tate Multimedia. De DLC bevat een outfit waarmee gebruikers als Yooka kunnen spelen in een cross-over met de onafhankelijke game Yooka-Laylee.

video
play-rounded-fill

Hoewel de meeste systemen deze DLC al hebben, heeft Nintendo Switch dat om de een of andere reden niet. Nu deze DLC is aangekondigd, is het duidelijk wanneer, of ooit, de Switch-versie van Kao zal verschijnen.

Over Kao De Kangoeroe

Verken prachtige omgevingen, leer magische handschoenen te gebruiken en ga op een epische zoektocht.

De prachtige 3D-platformgame Kao the Kangaroo zit vol mysterie, vreugde, ontdekking en avontuur. Sluit je aan bij Kao, de vasthoudende furball, terwijl hij op een ongelooflijke missie vertrekt om de waarheid over de afwezigheid van zijn vader te achterhalen. Hij zal door verschillende omgevingen gaan die vol gevaren, raadsels en vijanden zijn. Elke ronde onthult een nieuwe aanwijzing en een verborgen rijk dat onder het oppervlak suddert.

Belangrijkste kenmerken:

  • Intense platformactie, stijlvolle gevechten en meer vind je in Kao the Kangaroo, een liefdesbrief aan de hoogtijdagen van 3D-platformspelers.
  • Er zijn veel verbluffende en kleurrijke werelden vol spanning en mysteries die wachten om ontdekt te worden.
  • Een groep sympathieke individuen – zowel goede mannen als vreselijke – die de planeet leven geven!
  • Vergezel Kao in een episch verhaal terwijl hij op zoek gaat naar zijn afwezige vader en meer over zichzelf ontdekt.
  • Leer hoe je de oude elementaire energieën in een paar magische bokshandschoenen kunt beheersen en blootleggen.
  • Alle leeftijden, toegankelijk en vermakelijk gamen!
  • Kao’s vaardigheden worden op de proef gesteld door onderscheidende gevechten met de baas met hun unieke aanval en stijl!

Kao, een brutale, vasthoudende en pittige furball, speelt de hoofdrol in een personagegestuurde 3D-platformgame terwijl hij op reis gaat die zijn leven zal veranderen.