Katana Zero – Eerste gratis DLC-blik

Katana Zero – Eerste gratis DLC-blik

Askiisoft heeft eindelijk een eerste video gemaakt van de DLC-plannen die Katana Zero meer dan drie jaar geleden aankondigde. In de video kun je een klein deel van het eerste niveau zien.

Dit is een klein deel van het eerste niveau van de Katana ZERO DLC die binnenkort uitkomt. Volg https://twitter.com/askiisoft voor meer informatie.

video
play-rounded-fill

Katana Zero kwam in 2019 uit voor Nintendo Switch en sindsdien heeft Askiisoft wijzigingen aangebracht in de DLC. Begin 2020 zei de ontwikkelaar dat de omvang van het project was gegroeid en dat het nu drie keer zo groot is als gepland. Daarna groeide het nog meer. In maart 2021 hoorden we dat het weer was gegroeid en nu zes keer groter was dan gepland.

Er is nog steeds niets bekend over wanneer de Katana Zero DLC uitkomt. Maar alle spelers kunnen het zonder extra kosten gebruiken.

Over Katana Zero

Katana ZERO is een stijlvolle neo-noir actie-platformgame met snelle actie en gevechten die onmiddellijk eindigen als je wordt gedood. Knip, sprint en beheers de tijd om je verleden te achterhalen in een prachtige, brute weergave van acrobatiek.

Uitzonderlijke gevechten: versla je tegenstander op de manier die het beste bij de situatie past. Buig geweervuur ​​​​terug naar vijanden, ontwijk tegemoetkomende aanvallen en manipuleer vijanden en omgevingen met vallen en explosieven. Laat geen overlevenden achter.

Handgemaakte reeksen: elk niveau is uniek en kan op veel verschillende manieren worden voltooid. Gebruik je fantasie om nieuwe manieren te bedenken om je vijanden naar eigen inzicht te doden.

Ongebruikelijke verhalen: een mysterieus verhaal verteld door filmische sequenties die in de gameplay zijn verweven en tot een verrassend einde leiden.