Katana Zero – Fysieke Release bevestigd

Katana Zero – Fysieke Release bevestigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 onthulden Limited Run Games dat Devolver Digital’s Katana Zero een fysieke release zou krijgen op Nintendo Switch!

Pre-orders worden later dit jaar in november 2020 geopend.

Voor degenen die nieuw zijn in het spel, ziet het spelers in de schoenen van een vermoorde moordenaar die zijn dagen beleeft in een cyberpunkomgeving – en banen aanneemt waar zelfs een enkele hit gelijk staat aan mislukken!

Katana Zero van @devolverdigital krijgt in november een beperkte run voor de Nintendo Switch!

Over Katana Zero

Katana ZERO is een stijlvolle neo-noir actieplatformgame met halsbrekende actie en instant-death combat. Schrap, streep en manipuleer de tijd om je verleden te ontrafelen in een prachtig meedogenloos acrobatisch scherm.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitzonderlijk gevecht: overwin je tegenstand, afhankelijk van de situatie. Ontwijk geweervuur ​​terug naar vijanden, ontwijk naderende aanvallen en manipuleer vijanden en omgevingen met vallen en explosieven. Laat geen overlevenden achter.
  • Met de hand gemaakte reeksen: elk niveau is uniek ontworpen voor talloze voltooiingsmethoden. Versla vijanden op een creatieve manier en gebruik spontane benaderingen om je vijand naar eigen inzicht uit te schakelen.
  • Onconventionele verhalen: een raadselachtig verhaal dat wordt verteld door filmische sequenties die in de gameplay zijn verweven, draaien en vouwen tot een onverwachte conclusie.