Kawaii Deathu Desu – Eerste 18 minuten

Kawaii Deathu Desu – Eerste 18 minuten

Benieuwd naar de aankomende Kawaii Deathu Desu op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je de schattige beat-em-up-titel van de rockband bekijken.

Kawaii Deathu Desu ziet spelers gekke fans afstoten met de superkrachtige idolen!

video

Over Kawaii Deathu Desu

In Kawaii Deathu Desu worden bovennatuurlijke wezens geïncarneerd als schattige Japanse idolen! Halverwege tussen schattig en angstaanjagend, beginnen deze helse idolen een wedstrijd die de wereld overspant met een uniek doel; om te beslissen wie de troon van de onderwereld kan claimen.

Welk soort concurrentie zal dit zijn? Als wezens van de onderwereld zal de volgende die de troon erft, worden bepaald door degene die de meeste zielen kan verzamelen van getrouwe volgelingen. Met dat in gedachten, als idolen, is er geen betere manier om te winnen dan je eigen fans te maaien tijdens shows!

Voor fans van snelle beat’em-ups voel je je hier meteen thuis. Kies een bovennatuurlijk idool en versla de hel – overmatig bedoeld – zoveel overijverige fans als je kunt.

Functies:

  • Eenvoudige, verslavende mechanica – speel met slechts twee knoppen; gemakkelijk op te pakken, moeilijk neer te zetten.
  • Snelle gameplay – snelle wedstrijden waardoor je razend wordt!
  • Hi-Fidelity Graphics – Prachtige pixelkunst, visuele effecten en heldere geluidseffecten
  • Speciale vaardigheden en unieke personages – Elk idool heeft een speciale kracht die tijdens de show kan worden geactiveerd, evenals een unieke gameplay-stijl.
  • Reis de wereld rond – Speel in veel verschillende arena’s en podia terwijl je de wereld rondreist om zielen te verzamelen
  • Herhaalbaarheid – Elke show heeft drie verschillende modi; bewijs je waarde met een hoge score om naar de scoreborden te streven.
  • Aanpassing – Gebruik zielen om outfits te kiezen voor elk idool om hun uiterlijk naar wens te veranderen
  • Competitieve lokale multiplayer – Neem het op tegen een vriend in de PvP-modus op de bank!
  • Ontgrendelbare inhoud – Ontgrendelbare galerijafbeeldingen, prestaties, muziek en meer voor de completist in jou.

Kawaii Deathu Desu kwam op 16 april 2020 voor $ 4,99 USD uit in de Nintendo Switch eShop.

Ad