Keen – One Girl Army aangekondigd

Keen – One Girl Army aangekondigd

Phoenixx en Cat Nigiri kondigden Keen – One Girl Army aan, een tactisch turn-based puzzelavontuur voor Nintendo Switch. De game wordt op 25 juni digitaal uitgebracht voor $ 15 .99.

Keen – One Girl Army, het tactische turn-based puzzelavontuur van uitgever Phoenixx en ontwikkelaar Cat Nigiri, zal op donderdag 25 juni 2020 op Nintendo Switch ™ en Steam voor Windows en Mac schaatsen en slaan.

video

Over Keen – One Girl Army

Trek een paar rolschaatsen aan, hijs een vlijmscherp zwaard en bereid je voor om door meer dan 20 soorten vijanden te snijden, waaronder zombies, robots en ninja’s. Navigeer door uitgestrekte doolhofachtige kerkers in mysterieuze bossen, uiterst geheime onderwaterlaboratoria, orbitale militaire buitenposten en andere exotische locaties vol uitdagende bazen.

Help de heldin Kim haar dorp te redden.

Afkomstig uit een afstammeling van vrouwelijke krijgers, staat het huis van Kim op het eiland in gevaar. De verraderlijke uitbreidingsplannen van een bedrijf dreigen een einde te maken aan 500 jaar vrede, met alleen de bliksemsnelle reflexen en wapens van Kim in de weg.

Verdien gadgets en power-ups waardoor ze een echt een-meisjesleger is dat in staat is om voorbij blokkades te teleporteren, groepen vijanden te verdoven, vijanden op te sluiten en obstakels onderweg uit de weg te ruimen. Skate door tien raadselachtige regio’s in een schattige maar griezelige kunststijl, van het dorp dat Kim achterlaat door het Forest of Illusions op weg naar de grote stad.

“Kim komt van een afgelegen eiland en haar reis om de eindbaas op het hoofdkantoor van de vijand aan te nemen, zal haar door vele vreemde en fantasierijke gebieden leiden”, zegt Caio Lopez, oprichter van Cat Nigiri. “Keen – One Girl Army combineert gevechten, bewegingen en puzzelontwerp op elkaar om een ​​ervaring te creëren waarbij je niet heen en weer gaat tussen de elementen, maar in plaats daarvan over ze allemaal tegelijk nadenkt.” 

Keen – One Girl Army is vanaf 25 juni beschikbaar op Nintendo Switch en Steam voor Windows en Mac voor $ 15,99 USD. Het ondersteunt Engels, Braziliaans Portugees en Japans.

Ad