Keisuke Kikuchi – Reactie op Fatal Frame: Maiden of Black Water positiever dan verwacht

Keisuke Kikuchi – Reactie op Fatal Frame: Maiden of Black Water positiever dan verwacht

Fatal Frame / Project Zero Maiden of Black Water komt op 28 oktober naar de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc via Steam.

De game werd een paar maanden geleden in juni aangekondigd en volgens de serieproducent Keisuke Kikuchi in een interview met Famitsu was de respons geweldig.

Famitsu vroeg Kikuchi naar de reactie op de onthulling

It’s been a while since the original game was released in 2014, so we were honestly a little apprehensive about making any announcements. However, we are delighted to have received an even more positive response than we anticipated.

In Europe, North America, and even Asia, where we are re-releasing a game for the first time, there has been a lot of excitement for it. It was great that Japanese horror games can be so well received even outside of Japan.

Over Fatal Frame / Project Zero Maiden of Black Water

Ervaar alle horror van het originele PROJECT ZERO: MAIDEN OF BLACK WATER met nieuwe geremasterde visuals, nieuwe kostuums en functies voor de fotomodus.

Het hoofdavontuur bestaat uit drie onderling verbonden verhalen die de speler ertoe brengen de gruwelijke waarheid te ontdekken achter een reeks recente tragische sterfgevallen die plaatsvinden in een bos met een beruchte geschiedenis.

Kruip in de huid van een van de drie mensen met de kracht van de Camera Obscura en het vermogen om de schaduwen te zien van degenen die verjaagd zijn. Het verhaal neemt je mee op een angstaanjagend avontuur door de ruïnes van een griezelige herberg, een heiligdom vol met levensgrote poppen en een meer vol dode priesteressen.

Elke locatie is verbonden door een waterstroom die door de berg stroomt. Dit voorheen heilige water is verbonden met het meest gruwelijke mysterie van allemaal: de geschiedenis van dood en duisternis op de berg Hikami.

Kenmerken:

  • Probeer deze bloedstollende inzending in de PROJECT ZERO-serie te overleven, nu met verbeterde visuals
  • Probeer nieuwe kostuums of probeer de fotomodus om je eigen originele, perfecte foto’s te maken
  • Verken spookachtige locaties zoals een ondergrondse grot voor verontrustende offers en een heiligdom voor levensgrote poppen
  • Gebruik je Camera Obscura om jezelf te verdedigen tegen gruwelijke geesten die je achtervolgen
  • Pas bij het doorkruisen van de berg Hikami op voor het ongelooflijk gevaarlijke water dat door de berg stroomt
  • Probeer in leven te blijven terwijl je de onheilspellende berg Hikami onderzoekt
Ad