Kevin Afghani: de nieuwe stem van Mario en Luigi in Super Mario Bros. Wonder

Kevin Afghani: de nieuwe stem van Mario en Luigi in Super Mario Bros. Wonder

Samenvatting:

De gamewereld bruist van opwinding nu de stemacteur van Mario en Luigi in het langverwachte Super Mario Bros. Wonder is onthuld. Kevin Afghani, een in Los Angeles gevestigde stemacteur met een achtergrond in Dragon Ball en Genshin Impact, stapt in deze iconische rollen en luidt een nieuw tijdperk in voor de geliefde loodgietersbroers. We onderzoeken Afghani’s reis, de controverse rond de gelekte lijst met stemacteurs, zijn aankondiging op sociale media en wat dit betekent voor de toekomst van Mario en Luigi.


Mario’s nieuwe stem

De gamewereld bruist van opwinding nu de stemacteur van Mario en Luigi in het langverwachte Super Mario Bros. Wonder is onthuld. Kevin Afghani, een stemacteur uit Los Angeles, speelt deze iconische rollen en luidt een nieuw tijdperk in voor de geliefde loodgietersbroers.

Kevin Afghani’s achtergrond

Afghani’s reis om de stem van Mario en Luigi te worden is niets minder dan opmerkelijk. Met eerder stemwerk in populaire franchises als Dragon Ball en Genshin Impact heeft Afghani zijn vaardigheden aangescherpt en erkenning gekregen in de branche. Zijn veelzijdigheid als stemacteur heeft hem voorbereid op deze gewichtige taak.

De controverse over de gelekte stemacteurslijst

Fans waren verrast toen de gelekte lijst met stemacteurs voor Super Mario Bros. Wonder circuleerde. Aanvankelijk over het hoofd gezien, werd Afghani’s naam begraven onder potentiële kandidaten, waarbij sommigen speculeerden dat hij minder belangrijke karakters zou kunnen vertolken, zoals pratende bloemen. Ze wisten niet dat hij de stem zou zijn achter de iconische loodgieters.

Kevin Afghani’s aankondiging op sociale media

De opwinding bereikte een hoogtepunt toen Kevin Afghani via de sociale media zijn rol als Mario en Luigi bevestigde. In een tweet uitte hij zijn trots en dankbaarheid jegens Nintendo omdat hij hem deze geliefde personages had toevertrouwd, door te zeggen: ‘Ongelooflijk trots dat we Mario en Luigi hebben geuit in Super Mario Bros. Wonder. Dank aan Nintendo voor de uitnodiging in het Bloemenrijk!

De erfenis van Charles Martinet

Afghani stapt in deze rollen na de pensionering van Charles Martinet, de oude stemacteur van Mario en Luigi. Martinets bijdragen aan de personages worden diep gekoesterd door fans over de hele wereld. De overgang naar Afghani brengt echter een spannende wending aan de franchise.

Speculatie over de toekomst van Kevin Afghani

Terwijl Afghani de rollen van Mario en Luigi op zich neemt in Super Mario Bros. Wonder, blijft het onzeker of hij hun vaste stemacteur zal worden voor toekomstige games. Fans wachten met spanning op updates en aankondigingen van Nintendo, in de hoop dat Afghani betrokken blijft bij de franchise.

Conclusie:

De aankondiging van Kevin Afghani als stemacteur voor Mario en Luigi in de komende Super Mario Bros. Wonder-game heeft voor veel opschudding gezorgd in de gamegemeenschap. Afghani, gevestigd in Los Angeles en bekend om zijn rollen in goed ontvangen franchises als Dragon Ball en Genshin Impact, vertegenwoordigt een frisse stem voor de iconische personages. Deze onthulling was des te verrassender omdat hij aanvankelijk over het hoofd werd gezien in een uitgelekte lijst met stemacteurs, waar fans speculeerden dat hij misschien slechts kleine rollen zou vertolken. Toen Afghani zijn betrokkenheid op sociale media bevestigde, werd de verwachting rond de game nog groter. Hij neemt het stokje over van Charles Martinet, de oude stem van Mario en Luigi, waarmee hij het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw hoofdstuk voor de franchise markeert. Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de release van Super Mario Bros. Wonder, blijven er speculaties bestaan ​​over de vraag of Kevin Afghani de gebroeders loodgieter zal blijven uitspreken in toekomstige Nintendo-games.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Vraag: Wie is Kevin Afghani?
    • A: Kevin Afghani is een stemacteur die bekend staat om zijn werk in Dragon Ball en Genshin Impact, en hij is nu de stem van Mario en Luigi in Super Mario Bros. Wonder.
  • 2. Vraag: Waarom werd Kevin Afghani aanvankelijk over het hoofd gezien in de gelekte lijst met stemacteurs?
    • A: Fans hadden aanvankelijk Afghani’s naam over het hoofd gezien, omdat ze speculeerden dat hij kleine karakters zou kunnen vertolken, zonder te beseffen dat hij Mario en Luigi zou vertolken.
  • 3. Vraag: Wie was de vorige stemacteur van Mario en Luigi?
    • A: Charles Martinet was lange tijd de stemacteur van Mario en Luigi voordat Kevin Afghani de rollen overnam.
  • 4. Vraag: Zal ​​Kevin Afghani in toekomstige games de stem van Mario en Luigi blijven inspreken?
    • A: Het is momenteel niet bekend of Afghani de vaste stemacteur zal zijn voor Mario en Luigi in toekomstige Nintendo-games.
  • 5. Vraag: Wanneer wordt Super Mario Bros. Wonder uitgebracht?
    • A: De releasedatum voor Super Mario Bros. Wonder is niet vermeld in dit artikel, maar fans kunnen anticiperen op de komst ervan.