Kickstarter – Ultimate Gamecube Adapter

Kickstarter – Ultimate Gamecube Adapter

Gearhawk Studio gaat samenwerken met Panda Global om een geweldige Nintendo Switch-standaard uit te brengen waarop Gamecube-poorten zijn ingebouwd!

Dit is geweldig voor spelers van Super Smash Bros Ultimate die het spel nog steeds willen spelen in draagbare modus met Gamecube-controllers.

Ultimate GameCube Adapter

Het doel van dit project is om de benodigde hoeveelheid draden te verminderen tijdens het spelen van je Gamecube-controllers in de Nintendo Switch Portable-modus,

Dit is op dit moment slechts een Kickstarter project en het is al gelukt om zijn eerste doel te bereiken, maar ze zullen binnenkort een instelbare hoek toevoegen als ze hun 2e doelwit bereiken, dus kijk hier eens naar hun Kickstarter; https://www.kickstarter.com/projects/pandahardware/ultimate-gamecube-adapter

Alles in een

Het lijkt allemaal een alles-in-één pakket te zijn, want deze standaard heeft ook een tweede USB-slot voor meer controllers en zelfs een Ethernet-poort voor de handheld-modus voor mensen met een trage verbinding!

Persoonlijke mening

MAAR, voor mijn eigen persoonlijke smaak is het gewoon te vlezig om echt draagbaar te zijn. Ik zeg niet dat het een slecht product is, maar het is gewoon geen product voor mij. Dat betekent niet dat het geen geweldige optie is voor toegewijde Smash-spelers.

Misschien zijn de belangrijkste feiten dat ik geen competitieve Smash Ultimate-speler ben en dat ik Super Smash Bros. Ultimate op dit moment bijna volledig heb voltooid.

Zorg ervoor dat je het project steunt als je er een wilt hebben!

Wat vinden jullie van de Ultimate Gamecube-adapter?

Ad