Kill La Kill: IF – Demo komt bij lancering

Kill La Kill: IF – Demo komt bij lancering

Arc System Works bevestigde dat hun aankomende game Kill La Kill: IF, dat op 25 juli naar Nintendo Switch zal komen, een openbare demo zal ontvangen.

Maar het lijkt erop dat we slecht nieuws hebben voor fans die op de Switch-versie anticiperen, omdat ze nu nog langer moeten wachten om de demo te proberen, omdat Arc nu heeft bevestigd dat deze zal worden vrijgegeven bij de lancering van de game.

Over Kill La Kill: IF

Van de makers van Dragonball FighterZ en schrijver van de anime, Kazuki Nakashima, komt “Kill la Kill The Game: IF”!

video
play-rounded-fill

Voer verwoestende combo’s uit, vernietig je tegenstanders en beleef de anime opnieuw met je favoriete scènes uit de originele serie, nieuw leven ingeblazen met verbluffende visuals en cinematica! Ontdek een gloednieuw verhaal door de ogen van Satsuki, want zij wordt voor het eerst de hoofdpersoon!

De energieke Mako Makanshoku neemt je mee door de kenmerken van het explosieve nieuwe vechtspel van Arc System Works – KILL la KILL – IF! Deze oogverblindende 3D-brawler, gebaseerd op de wereldwijde anime-hit van Studio Trigger, wordt op 25 juli op pc in Europa gelanceerd en op 26 juli op PS4 en Nintendo Switch!