Killer Queen Black – 8 Player Co-Op update beschikbaar

Killer Queen Black – 8 Player Co-Op update beschikbaar

Liquid Bit en BumbleBear Games hebben versie 1.60-update uitgebracht voor Killer Queen Black op Nintendo Switch. De update introduceert lokale coöp met acht spelers, regioselectie, streamer-modus en meer.

video
play-rounded-fill

Killer Queen Black, het strategische actieplatform voor acht spelers van Liquid Bit en BumbleBear Games, maakt het gemakkelijker om aan de strijd deel te nemen met veelgevraagde nieuwe functies die debuteren.

Co-Op voor 8 spelers

Het spelersbestand van Killer Queen Black wordt met de dag sterker. Liquid Bit heeft hun feedback gehoord: lokale coöp met acht spelers op één machine, Switch of PC, is nu beschikbaar via de nieuwste update, Hydra (Patch 1.60). Geen internetverbinding of Nintendo Switch Online-account vereist; verpletter vrienden en vijanden terwijl je over ellebogen op de bank wrijft.

Naast de zeer gevraagde update voor lokaal spelen, zijn er nieuwe functies beschikbaar, zoals selecteerbare regio’s op de Nintendo Switch. Bekijk de volledige functieset van de Hydra-patch:

  • Ondersteuning voor acht spelers voor pc en console
  • Regioselectie op schakelaar
  • Aangepaste (online) en lokale wedstrijden kunnen door één speler worden gestart
  • Bots kunnen lokale en aangepaste overeenkomsten invullen
  • Teams in lokale en aangepaste wedstrijden kunnen nu automatisch worden geschud
  • Streamer-modus: kies welke namen je in-game en in menu’s wilt weergeven
  • Kaartpools neigen nu naar meer variatie en minder herhalingen
  • Verschillende bugfixes en UI-verbeteringen

Voor cybercafés en Arcade-eigenaren die willen doorbreken in de Killer Queen Black-scene, is een nieuwe commerciële build beschikbaar op Steam. Ga voor meer informatie over deze build naar de Steam Cafe-pagina van de commerciële versie. Dit is nog lang niet het einde van de plannen van Liquid Bit voor Killer Queen Black: bekijk de routekaart om te zien wat het team van plan is.

Matt Tesch, mede-oprichter Liquid Bit

Our community has been behind us the whole way and we are happily providing the most requested additions. Players can now host the ultimate Killer Queen Black tournaments and bring the full experience of the arcade home.

Over Killer Queen Black

Killer Queen Black is nu beschikbaar in het Engels en te koop voor $ 9,99 in de Nintendo eShop, Steam, the Humble Store, Discord. Een fysieke editie van de Nintendo Switch gemaakt door Nighthawk Interactive bevat controller-skins voor de Nintendo Switch, een cartridge, exclusieve gamekunst op de doos voor $ 29,99. Killer Queen Black zal op een later tijdstip beschikbaar zijn op Xbox One.

Ad