Killer Queen Black footage

Killer Queen Black footage

Tijdens de Nintendo Direct werden er veel indie games genoemd. Toch kregen er maar weinig zo veel aandacht als Killer Queen Black.

Ook op de beursvloer zelf krijgt het spel genoeg ruimte. Daardoor kunnen wij jullie nu de eerste off-screen beelden laten zien. In onderstaande video zie je bijna vier minuten aan gameplay beelden.

video
play-rounded-fill

Killer Queen Black

Het lijkt er op dat er minstens twee man aan het spelen zijn. Uniek aan Killer Queen Black is dat je dit spel met tien man tegelijk kan spelen. In vijf tegen vijf wedstrijden neem je het tegen elkaar op.

Hoe win je?

Om te winnen moet je voldoen aan een van de drie overwinningscondities. Zo kan je er voor kiezen de koningin van de tegenstander drie keer te verslaan. Een andere optie is om je mand met besjes te vullen. Ook kan je winnen door de slak onder in beeld naar de tegenpartij te sturen.

Alle drie de vormen van winnen worden in onderstaande video behandeld. Deze drie verschillende manieren om te winnen zorgen ervoor dat je alles goed in de gaten moet houden. Tactiek is bij dit spel dan ook extreem belangrijk.

Killer Queen Black verschijnt later dit jaar voor de Nintendo Switch.

Kijk jij al uit naar Killer Queen Black?

Ad