Killer Queen Black Fysieke editie beschikbaar

Killer Queen Black Fysieke editie beschikbaar

Killer Queen Black, de veelgeprezen strategische arcade-actieplatform voor acht spelers, belandt in winkels met een speciaal pakket voor de Nintendo Switch met exclusieve Joy-Con-skins met een thema.

Deze fysieke editie kan worden gekocht voor USD 29,99 bij grote retailers, waaronder GameStop, Amazon, Best Buy en Target.

video

Over Killer Queen Black

Killer Queen Black combineert de heerlijke chaos van platform-, strategie- en partygames en is nu verkrijgbaar in winkels met een speciaal pakket voor Nintendo Switch ™: exclusieve Joy-Con ™ controllerhuiden met een thema.

Met dank aan distributeur Nighthawk Interactive, kan de fysieke editie worden gekocht voor $ 29,99 bij grote retailers, waaronder GameStop, Amazon, Best Buy en Target.

Van Liquid Bit en BumbleBear Games, Killer Queen Black is een arcade-actieplatformer voor acht spelers dat sport en gevechten combineert in een spannende 16-bit competitie, terugkerend naar de games van het arcade gouden tijdperk door alle actie op één scherm weer te geven . Twee teams van drie arbeiders en een koningin vechten intens om controle en met drie potentiële overwinningsvoorwaarden moeten teams samenwerken om hun strategieën flexibel aan te passen en hun tegenstanders te verslaan.

Spelers kunnen het lokaal of online opnemen in drie spelmodi en zes verschillende arena’s. Nintendo Switch-spelers kunnen het uitschakelen met maximaal vier spelers in standaard lokale coöperatie of twee Nintendo Switch-systemen verbinden in Local Wireless Play voor de ultieme arcade-ervaring voor acht spelers, allemaal in één ruimte.

Kort na de lancering wordt het beste team op een bepaald moment het Black-team, vol met felbegeerde gloeiende outfits. Elke wedstrijd van het Black-team wordt gestreamd, dus het is gemakkelijk om de beste competitie te bekijken en hun technieken te leren. Met aankomende platformonafhankelijke spel tussen Nintendo Switch en pc, chat mogelijk gemaakt door Vivox, leaderboards en Spectate-modus, kan iedereen de top bereiken.

Fysieke editie

De Killer Queen Black Nintendo Switch-retaileditie omvat:

  • Exclusieve controller skins – Fans die de fysieke editie ophalen, ontvangen exclusieve Nintendo Switch Joy-Con controller skins, gemaakt van premium 3M vinyl skin-materiaal met een nauwkeurige pasvorm die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is.
  • Drie overwinningsvoorwaarden – Het einde van een wedstrijd komt zodra een team drie keer heeft gewonnen en overwinningen op meerdere manieren kunnen worden verdiend. Werknemers kunnen een economische overwinning behalen door bessen op hun thuisbasis te verzamelen en te hamsteren. Soldaten en koninginnen kunnen een militaire overwinning claimen door de koningin van het andere team drie keer te verslaan. Spelers kunnen ook sluipen in een slakoverwinning door de slak langzaam helemaal terug te rijden naar de basis.
  • Drie online spelmodi – Na het leren van de basis in de zelfstudiemodus (hoewel enthousiaste bijen er meteen in kunnen springen), kunnen spelers hun moed testen in drie online spelmodi. Unranked-modus biedt snelle games ingevuld door AI indien nodig; Gerangschikt is een speler versus speler strijd om de stijging naar Obsidian status; en aangepaste games bieden een privé-sandbox.
  • Wireless LAN Play – exclusief voor Nintendo Switch-spelers, kan lokale gameplay worden ingesteld met maximaal vier spelers, of maximaal acht spelers door twee systemen te verbinden.

Killer Queen Black is ontwikkeld door Liquid Bit en BumbleBear Games en wordt in de detailhandel door Nighthawk Interactive gedistribueerd. De game is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch bij winkels voor $ 29,99.

Ad