Killer Queen Black – Komt op 11 Oktober

Killer Queen Black – Komt op 11 Oktober

Liquid Bit en BumbleBear Games hebben officieel de releasedatum aangekondigd voor multiplayer arcade-actieplatformer Killer Queen Black.

Killer Queen Black lanceert 11 oktober 2019 voor Nintendo Switch. De digitale versie kost USD 19,99, terwijl de fysieke versie $ 29,99 kost.

video
play-rounded-fill

Over Killer Queen Black

Killer Queen Black, het strategische arcade-actieplatform voor acht spelers van Liquid Bit en BumbleBear Games, wordt op 11 oktober gelanceerd op Nintendo Switch en pc via Discord en Steam.

Stel je samen en vorm een ​​team van vier – een koningin, drie arbeiders – en vecht voor de korf. Triumph op drie verschillende manieren: economisch, militair en slak. Scoor een economische overwinning door bessen verzameld over het niveau te verzamelen en terug te brengen naar de basis. Verdien militaire overwinningen door de tegenstander drie keer te verslaan. Beveilig een slakoverwinning vlak onder de neus van het andere team door langzaam een ​​slak terug naar huis te rijden. De eerste tot drie overwinningen zijn overwinnaars.

Whoa whoa whoa. Queens? Arbeiders? Slakken? Als het jargon van Killer Queen overweldigend is, begin dan met de Tutorial-modus, die langzaam mechanica introduceert en AI-tegenstanders toevoegt naarmate het stijgt. Neem die nieuwe vaardigheden vervolgens mee naar Quickplay of Rated. Quickplay repliceert het gevoel naar een arcade-kast te lopen: onmiddellijke toegang tot een spel, geen rangen en AI vult de gaten op als er geen volledige wedstrijd beschikbaar is.

Gerangschikt spelen heeft vaardigheid-gebaseerde matchmaking en vereist 8 menselijke spelers. Na 10 plaatsingswedstrijden worden spelers in een competitie geplaatst (Bronze, Silver, Gold, Platinum, Obsidian) die het beste bij hun talenten past. Elke competitie heeft een nieuw pictogram zodat andere spelers elkaars vaardigheden in één oogopslag kunnen meten. Beklim de rangen en bereik de toppen van verschillende Leaderboards waaronder Friends, Leagues en de top 100 van de wereld.

Team inspanningen

Killer Queen Black vertrouwt op communicatie en coördinatie, dus Liquid Bit bevatte hulpmiddelen om teams te laten floreren. Via platformonafhankelijke spraakchat, mogelijk gemaakt door Vivox, kunnen teams op pc en Nintendo Switch rechtstreeks met elkaar praten. Voor non-verbale communicatie zorgen emotes en een specifiek objectief callout-systeem ervoor dat teams zich op dezelfde pagina bevinden. Het verbinden van twee Nintendo Switch-consoles via de lokale draadloze modus maakt 4v4-games mogelijk voor een volledige lokale feestervaring.

“Het meenemen van Killer Queen thuis is een lange reis geweest, maar we kunnen eindelijk onze inspanningen tonen,” zei Matt Tesch, mede-oprichter van Liquid Bit. “Binnenkort kunnen spelers over de hele wereld schreeuwen en schreeuwen” SLAK, BEKIJK DE SLAK! “Thuis of in de arcades.”

Killer Queen Black is beschikbaar voor pre-order met 15% korting op de Nintendo eShop en wordt 11 oktober digitaal gelanceerd in het Engels voor $ 19,99. Een fysieke editie van Switch gemaakt door Nighthawk Interactive omvat Nintendo Switch-controller skins, een cartridge, exclusieve gamekunst op de doos en is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor $ 29,99. Fysieke pre-orders zijn verkrijgbaar bij Amazon, Best Buy en GameStop.

Voor pc-spelers is Killer Queen Black beschikbaar voor $ 19,99 op de officiële Discord-server, of gratis voor Discord Nitro-abonnees  vanaf 11 oktober. De game is ook beschikbaar in Steam en de Humble Store met een extra Killer Queen Black Four Pack voor $ 59,99 , dus een volledig team kan zich vormen voor de prijs van drie exemplaren. Killer Queen Black zal later beschikbaar zijn op Xbox One.