King Of Seas aangekondigd

King Of Seas aangekondigd

Ontwikkelaar 3DClouds heeft onthuld dat hun nieuwe RPG King of Seas met piratenthema in de herfst van 2020 naar Nintendo Switch en andere platforms komt.

video
play-rounded-fill

In het procedureel gegenereerde avontuur zullen spelers hun eigen schip bemannen terwijl ze het grote onbekende binnenvaren – allemaal om je vader te wreken!

Over King of Seas

King of Seas dompelt je onder in een tijd van piraten, woeste zeeslagen, verborgen schatten en verloren eilanden, allemaal in een adembenemende, procedureel gegenereerde gamewereld. Ga op een epische reis om de dood van je vader te wreken, navigeer door onbekende wateren en ga de strijd aan met andere schepen terwijl je je bewering om de koning van alle piraten te worden, verdedigt.

De dynamische gamewereld van King of Seas reageert op al je acties en dwingt je om je strategie bij elke beurt te evalueren en aan te passen aan de nieuwe uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Maritieme routes kunnen veranderen, wat betekent dat u op zoek moet naar nieuwe manieren om nederzettingen te veroveren of dat ongunstige weersomstandigheden vereisen dat nieuwe, gevaarlijkere routes worden bevaren wanneer u naar eilanden gaat om goederen te verhandelen of uw schepen te upgraden.

Doe mee aan een intrigerende cast van personages die je naar verborgen schatten kunnen leiden of je in dodelijke valstrikken kunnen leiden terwijl andere piraten je goud proberen te plunderen. Eén ding is zeker, er zijn avonturen te beleven en gevechten om te vechten terwijl je je rijk op volle zee vormgeeft. ”

Ad