Kingdom Come: Deliverance – Komt officieel

Kingdom Come: Deliverance – Komt officieel

De geruchten, verhaalgedreven, open-wereld RPG Kingdom Come: Deliverance Nintendo Switch-poort komt nu officieel!

De game was eerder “gelekt” via een tweet van Nintendo Spanje, maar later werd duidelijk dat het een vergissing was. Nou, het lijkt erop dat dat niet langer het geval is, want het is eindelijk aangekondigd door ontwikkelaar Warhorse Studios, in samenwerking met Saber Interactive, en via een persbericht van uitgever Koch Media, samen met de aankondiging van een nieuw publicatielabel Prime Matter.

Over Kingdom Come: Deliverance

Je bent Henry, de zoon van een smid. In een razende burgeroorlog zie je hulpeloos toe hoe indringers je dorp bestormen en je vrienden en familie afslachten. Je ontsnapt ternauwernood aan de brute aanval en grijpt je zwaard om terug te vechten. Wreek de dood van je ouders en help de binnenvallende troepen af ​​te weren!

Verhaal:

Bohemen – gelegen in het hart van Europa, de regio is rijk aan cultuur, zilver en uitgestrekte kastelen. De dood van zijn geliefde heerser, keizer Karel IV, heeft het koninkrijk in donkere tijden gestort: ​​oorlog, corruptie en onenigheid verscheuren dit juweel van het Heilige Roomse Rijk.

Een van Charles’ zonen, Wenceslas, heeft de kroon geërfd. In tegenstelling tot zijn vader is Wenceslas een naïeve, genotzuchtige, niet-ambitieuze monarch. Zijn halfbroer en koning van Hongarije, Sigismund de Rode Vos, voelt zwakte in Wenceslas. Sigismund veinst goede wil en reist naar Bohemen en ontvoert zijn halfbroer. Zonder koning op de troon is Sigismund nu vrij om Bohemen te plunderen en zijn rijkdommen te grijpen.

Te midden van deze chaos ben jij Henry, de zoon van een smid. Je vredige leven wordt verwoest wanneer een huursoldaat, in opdracht van koning Sigismund zelf, je dorp platbrandt. Door een bitterzoet geluk ben jij een van de weinige overlevenden van dit bloedbad.

Zonder huis, gezin of toekomst kom je in dienst van Lord Radzig Kobyla, die zich verzet tegen de invasie. Het lot sleept je mee in dit bloedige conflict en duwt je in een woedende burgeroorlog, waarin je meevecht voor de toekomst van Bohemen.

Kenmerken:

  • Enorme realistische open wereld: majestueuze kastelen, uitgestrekte velden, allemaal weergegeven in verbluffende high-end graphics.
  • Niet-lineair verhaal: los missies op meerdere manieren op en onderga vervolgens de consequenties van je beslissingen.
  • Uitdagende gevechten: afstand, stealth of melee. Kies je wapens en voer tientallen unieke combo’s uit in gevechten die even opwindend als meedogenloos zijn.
  • Karakterontwikkeling: verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe voordelen en smeed en upgrade je uitrusting.
  • Dynamische wereld: je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Vechten, stelen, verleiden, bedreigen, overtuigen of omkopen. Het is allemaal aan jou.
  • Historische nauwkeurigheid: ontmoet echte historische personages en ervaar de authentieke look en feel van middeleeuws Bohemen.
Ad