Kingdom Come Deliverance Royal Edition vermeld

Kingdom Come Deliverance Royal Edition vermeld

Het releaseschema van Nintendo Japan lijkt een vermelding te hebben voor Kingdom Come Deliverance Royal Edition voor de Nintendo Switch.

Kingdom Come Deliverance Royal Edition staat vermeld voor februari 2021 en wordt uitgegeven door DMM GAMES .

Het origineel voor de pc, Playstation 4 en Xbox One is een grafisch zware RPG, dus als het naar het Switch-systeem komt, moet het een uitdagend voorstel zijn geweest voor de ontwikkelaars.

video

Over Kingdom Come Deliverance Royal Edition

Jij bent Henry, de zoon van een smid. Verbrand in een woedende burgeroorlog, kijk je hulpeloos toe terwijl indringers je dorp bestormen en je vrienden en familie afslachten. Je ontsnapt ternauwernood aan de brute aanval en grijpt je zwaard om terug te vechten. Wreek de dood van je ouders en help de binnenvallende troepen af ​​te weren!

Bohemen – gelegen in het hart van Europa, de regio is rijk aan cultuur, zilver en uitgestrekte kastelen. De dood van zijn geliefde heerser, keizer Karel IV, heeft het koninkrijk in donkere tijden gestort: ​​oorlog, corruptie en onenigheid verscheuren dit juweel van het Heilige Roomse Rijk. Een van Karels zonen, Wenceslas, heeft de kroon geërfd. In tegenstelling tot zijn vader is Wenceslas een naïeve, genotzuchtige, niet ambitieuze vorst.

Zijn halfbroer en koning van Hongarije, Sigismund de Rode Vos, voelt zwakte in Wenceslas. Sigismund veinzend van goede wil, reist naar Bohemen en ontvoert zijn halfbroer. Zonder koning op de troon is Sigismund nu vrij om Bohemen te plunderen en zijn rijkdom te grijpen.

Temidden van deze chaos ben je Henry, de zoon van een smid. Je vredige leven wordt verbrijzeld wanneer een huurlingenaanval, opgedragen door koning Sigismund zelf, je dorp platbrandt. Met een bitterzoet fortuin bent u een van de weinige overlevenden van dit bloedbad.

Zonder huis, gezin of toekomst kom je in dienst van Lord Radzig Kobyla, die verzet tegen de invasie vormt. Het lot sleept je mee in dit bloedige conflict en duwt je in een woedende burgeroorlog, waarin je helpt vechten voor de toekomst van Bohemen.

Kenmerken:

  • Enorme realistische open wereld: majestueuze kastelen, uitgestrekte velden, allemaal weergegeven in verbluffende high-end graphics.
  • Niet-lineair verhaal: los missies op verschillende manieren op en onder ogen zien wat de consequenties van je beslissingen zijn.
  • Uitdagende gevechten: afstand, stealth of melee. Kies je wapens en voer tientallen unieke combo’s uit in gevechten die even spannend als genadeloos zijn.
  • Karakterontwikkeling: verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe voordelen en smeed en upgrade je uitrusting.
  • Dynamische wereld: uw acties beïnvloeden de reacties van de mensen om u heen. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig of koop om. Het is allemaal aan jou.
  • Historische nauwkeurigheid: ontmoet echte historische figuren en ervaar de authentieke look en feel van middeleeuws Bohemen.