Kingdom Hearts cloud versies demo gameplay

Kingdom Hearts cloud versies demo gameplay

Verschillende Kingdom Hearts-titels komen binnenkort naar de Nintendo Switch als cloudversie dankzij inspanningen van Square Enix. En hoewel deze games pas volgende maand volledig toegankelijk zijn, heeft Square Enix al demo’s beschikbaar gesteld.

De Kingdom Hearts-serie

Square Enix’ bekende Kingdom Hearts-serie werd oorspronkelijk gelanceerd in 2002, onder leiding van de beroemde gameregisseur Tetsuya Nomura, en was het begin van een langdurige samenwerking tussen Square Enix en Disney. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht.

Nintendo Switch-bezitters die hebben gewacht tot de back-catalogus van de serie op het platform arriveerde, kunnen nu samen met Sora, Donald, Goofy en een hele reeks andere Disney-personages op avonturen in de “Dark Seeker Saga”, die alles omvat van Kingdom Hearts tot het veelgeprezen Kingdom Hearts III + Re:coded (DLC).

Bekijk alle Kingdom Hearts-games voor Nintendo Switch in de onderstaande video’s;

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud

Houd er rekening mee dat je een internetverbinding nodig hebt om deze game te kunnen spelen. probeer de gratis demo voordat u voor het product betaalt.

Maar alle dingen in deze set kunnen ook afzonderlijk worden gekocht.

Volg Sora en zijn metgezellen op nieuwe avonturen via Disney en Pixar Worlds terwijl ze door de spannende wereld van KINGDOM HEARTS reizen.

Het verhaal van KINGDOM HEARTS begint in KINGDOM HEARTS HD 1.5+2.5 ReMIX, waarin Sora, Donald en Goofy de Heartless bevechten, vrienden maken en onderweg spectaculaire ervaringen opdoen. Ons trio werkt samen met bekende Disney-Pixar-personages, oud en nieuw in KINGDOM HEARTS III + Re Mind om ongelooflijke moeilijkheden te overwinnen en te strijden tegen het kwaad dat hun werelden bedreigt.

KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE omvat;

  • KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • KINGDOM HEARTS HD 2.8 Proloog laatste hoofdstuk
  • KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)

Op 10 februari worden alle Kingdom Hearts Nintendo Switch-games uitgebracht.