Kingdom Hearts Cloud-versies komen op 10 februari, verschillende demo’s beschikbaar

Dit jaar markeert de 20e verjaardag van KINGDOM HEARTS. Cloudversies van de veelgeprezen KINGDOM HEARTS-serie komen naar Nintendo Switch, maar je vraagt ​​je misschien af ​​wanneer.

Je hoeft je nu niet langer af te vragen: op 10 februari 2022, de alles-in-één KINGDOM HEARTS-seriecollectie voor Cloud, KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX, KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) en de alles-in-één collectie KINGDOM HEARTS-serie voor Cloud worden uitgebracht op Nintendo Switch!

Niet alleen dat, je kunt er nu ook gratis spelen in de Nintendo eShop. Ze laten je elke game twee keer spelen gedurende 10 minuten per keer (ongeveer 15 minuten voor KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX), en je internetverbinding testen voor de Cloud-edities voordat je koopt.

HD 1.5 + 2.5 ReMIX – Cloudversie van KINGDOM HEARTS

Deze collectie laat je kennismaken met Sora, de grootmoedige held van de KINGDOM HEARTS-serie, evenals een paar andere Keyblade-dragers die fanfavorieten zijn geworden. Je bezoekt verschillende door Disney geïnspireerde instellingen, communiceert met beroemde personages en speelt verbeterde versies van enkele van de beste actie-RPG’s ooit gemaakt.

Dit is inbegrepen:

  • KONINKRIJK HARTEN FINAL MIX
  • KONINKRIJK HARTEN Re:Chain of Memories
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD Remastered Cinematics)
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD Remastered Cinematics)

Een gratis getimede demo van deze collectie is beschikbaar in de Nintendo eShop.

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue – Cloud-versie

Deze collectie biedt zowel een blik in het verleden als in de toekomst. Het bevat Sora’s gevaarlijkste test tot nu toe, legt het toneel voor de gebeurtenissen van KINGDOM HEARTS III en brengt je terug naar het begin van het KINGDOM HEARTS-verhaal voor een aantal schokkende ontdekkingen.

De meegeleverde titels zijn:

  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
  • KINGDOM HEARTS 0.2 Geboorte door slaap – Een fragmentarische passage

KINGDOM HEARTS χ Achteromslag (film)

Het spannende hoogtepunt van de Dark Seeker-serie is een avontuur dat Sora meeneemt naar frisse nieuwe Disney- en Pixar-werelden, geïnspireerd door Toy Story, Monsters, Inc., Disney’s Tangled en meer!

KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) – Cloud-versie

De Re Mind DLC is gebundeld met de Nintendo Switch-editie, inclusief nieuw verhalend materiaal, enkele van de meest bevredigende ontmoetingen met eindbazen in de serie tot nu toe, en een hele reeks andere functies.

Je krijgt het nieuwe Advent Red Keyblade om in de game te gebruiken als je KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) koopt als standalone of als onderdeel van de alles-in-één-collectie hieronder!

Er is een gratis demo beschikbaar, net als bij de vorige collecties, dus je kunt het testen voordat je koopt. Haal de jouwe nu in de Nintendo eShop.

KINGDOM HEARTS-serieverzameling voor Cloud

Al het bovengenoemde – het hele KINGDOM HEARTS Dark Seeker-verhaal voor één lage prijs – is opgenomen in deze compilatie. Dit is de collectie waar je voor moet gaan als je een fan bent van de serie of gewoon op je gemak van de hele ervaring wilt genieten.

Omdat dit een combinatie is van de bovenstaande collecties, is er geen demo voor. Als je de games wilt uitproberen voordat ze uitkomen, kun je de demo’s apart downloaden van de Nintendo eShop.

Ad