Kingdom Hearts: Melody Of Memory – 47 Werelden, geen plannen voor DLC

Kingdom Hearts: Melody Of Memory – 47 Werelden, geen plannen voor DLC

Vraag je je af hoeveel Kingdom Hearts: Melody of Memory te bieden heeft? Nou, het lijkt erop dat de ontwikkelaars er vrij zeker van zijn dat fans zullen vasthouden aan het ritme-avontuur.

Tijdens een recent interview met Famitsu hebben de game-ontwikkelaars van Square Enix onthuld dat de game in totaal 47 werelden zou bevatten. Deze zijn in het bijzonder opgesplitst in 31 Disney-locaties en 16 originele Kingdom Hearts-locaties – daarnaast zullen er ook 33 eindbazen zijn genaamd “Black Holes”.

Over Kingdom Hearts: Melody Of Memory

Square Enix bevestigde ook dat er geen plannen waren om extra nummers toe te voegen via downloadbare content (DLC). Een van de leiders van de game, Ichiro Hazama, legde uit dat dit kwam doordat het ontwikkelingsteam gewoon wilde dat zoveel mogelijk mensen lang van de game zouden genieten. Zoals de zaken er nu voorstaan, lijkt het erop dat de game boordevol zal zitten voor Kingdom Hearts. fans over de hele wereld!

Speel als bekende gezichten uit de KINGDOM HEARTS-serie, inclusief Disney-gastpersonages die je een handje lijken te helpen.

Geniet van een enorme verscheidenheid aan muziek uit zowel de KINGDOM HEARTS-serie als Disney, met een verzameling van meer dan 140 nummers. Duik in ritme-actie-gameplay met gedenkwaardige deuntjes in deze niet te missen muzikale reis!

Kingdom Hearts: Melody of Memory verschijnt op 11 november in Japan en op 13 november wereldwijd.

Ad